Danmark
Danmark
vs
Serbien
Serbien
29. Mar 2022
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Danmark - Serbien Online: Stream Landskampen

Torsten Hansen

Torsten Hansen29. March 2022

Danmark og Serbien spiller landskamp tirsdag aften, og du kan se hele landskampen med live streaming på nettet!

Endelig får vi lov til at se det danske landshold spille i Danmark igen. Modstanderen er Serbien, som vi ikke bør have de helt store problemer med at besejre, selvom de bestemt ikke er noget dårligt hold.

Vi forventer et propfyldt Parken, selvom der er tale om en træningskamp. Støtten til det danske landshold er stadig helt enorm, og så må vi håbe på, at de danske landsholdsspillere leverer en flot præstation.

Der er faktisk ikke mere end ni måneder til VM i Fodbold i Qatar skal spilles, og vi skal derfor i gang med forberedelserne.

Serbien skal i øvrigt også spille VM, så det er en god måde at teste formen imod et hold, som vi nok skal måle os med.

Danmark er langt fra topformen

Det danske landshold leverede et historisk 2021, som kommer til at gå over i historien af forskellige årsager.

Vi nok over 30 år tilbage før støtten til de danske drenge har været så vild, og det skal der selvfølgelig bygges videre på i 2022, hvor der venter en VM-slutrunde.

Vores landshold står dog ikke vanvittigt godt rustet i øjeblikket. Flere af vores faste spillere er ude med skader, som eksempelvis Daniel Wass, Simon Kjær og Mikkel Damsgaard.

Mange af vores spillere holder til i nogle af Europas største og bedste klubber, hvilket egentlig er positivt.

Desværre betyder det så også, at den hårde konkurrence har gjort, at de mangler spilletid. Martin Braithwaite er ikke udtaget fordi han er helt ude i kulden i Barcelona, mens Joakim Mæhle og Jannik Vestergaard som regel starter på bænken for hhv. Atalanta og Leicester.

Der er selvfølgelig andre landsholdsspillere, som præsterer flot på deres klubhold, men det er ikke optimalt i øjeblikket.

Serbien har store offensive profiler

Overordnet set, så har Danmark et bedre hold end Serbien. Vores spillere er generelt på noget større adresser, og der er ikke mange skræmmende navne i den serbiske trup.

De har generelt et teknisk godt mandskab. De brænder for at spille for deres land, hvilket dog også kan være deres svaghed.

Der er to spillere, som vi skal holde et vågent øje med. Det drejer sig om boksangriberen Aleksandar Mitrovic, som er meget svær at styre i dueller, men hvis han er langt fra mål, så er det fint.

Serbiens bedste fodboldspiller er Lazio-dynamoen Sergej Milinkovic-Savic, som normalt spiller på den centrale midtbane.

Hvad bliver Danmark – Serbien?

Danmark er favoritter, og vi skal have en sejr hjemme i et fyldt Parken.

Vi tror på 2-1 til Danmark.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Serbien live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her