Danmark
Danmark
vs
Schweiz
Schweiz
12. okt 2019
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Landskampen Danmark - Schweiz Online Her!

Torsten Hansen

Torsten Hansen12. oktober 2019

Landskampen mellem Danmark og Schweiz kan live streames direkte på nettet! Vi står foran den vigtigste landskamp siden VM-slutrunden, når Danmark tager imod Schweiz i EM-kvalifikationen, og du kan selvfølgelig live streame landskampen online.

Danmark er forhånd udråbt som favoritter, men det bliver uden tvivl en tæt kamp. Schweiz har et meget kompetent mandskab, hvilket vi også så, da vi i marts spillede 3-3 imod dem udebane.

Selvom kampen endte uafgjort, så havde vi store problemer i den kamp, og det kan vise sig at blive ekstremt vigtigt, at vi fik det ene point med.

Et enkelt point i hjemmekampen imod Schweiz ville ikke være tilfredsstillende, men omvendt så er vores chancer for at kvalificere os til EM fortsat åbne med det resultat.

Det hele bliver formentlig afgjort i den sidste gruppekamp, når vi møder Irland på udebane ligesom vi gjorde i VM-kvalifikationen for to år siden.

Danmark er godt på vej til EM med sejr imod Schweiz

Det er meget tæt før de sidste gruppekampe i EM-kvalifikationen. Irland fører gruppen, mens Danmark og Irland ligger hhv. to og tre point efter.

Irland og Danmark har begge spillet fem kampe, og Schweiz har spillet fire. Det var på forhånd forventet, at Danmark og Irland ville være de stærkeste hold i gruppen, men Irland har været overraskende gode.

Irland har spillet uafgjort imod Danmark på udebane, mens de også fik et point i hjemmekampen imod Schweiz.

Danmark møder først Schweiz på hjemmebane inden Gibraltar kommer på besøg, og så bliver det nok afgjort i den sidste kamp på udebane imod Irland.

En sejr vil sende Danmark skræmmende tæt på EM, mens det ser skidt ud med et nederlag.

Fantastisk opbakning i Parken

Det danske landshold kan se frem til en fantastisk opbakning til landskampen imod Schweiz. Kampen har været udsolgt i flere måneder, så der kommer ikke til at være mange ledige sæder.

Det betyder, at der kommer omkring 35.000 tilskuere, hvis ellers Schweiz også sælger alle de billetter, som de har til rådighed.

Der er altid en speciel stemning til Danmarks landskampe, når der er udsolgt i Parken. Allerede ved nationalmelodien kan man mærke det, og spillerne har flere gange sagt, at det har enorm betydning for dem.

Hvem er Schweiz’ bedste spillere?

Det er bestemt ikke en nem modstander, vi skal op imod. Ligesom Danmark, så spiller størstedelen af spillerne på Schweiz’ landshold i de bedste ligaer i verden, og flere af spillerne er på kontrakt i nogle af de bedste klubber.

Liverpool-spilleren Xherdan Shaqiri er ikke med i truppen på grund af en skade, men de har Granit Xhaka fra Arsenal, Manuel Akanji fra Dortmund, Ricardo Rodriguez fra AC Milan og ikke mindst Breel Embolo fra Gladbach.

Det er altså spillere, der er vant til fodbold på et højt niveau, så det bliver med al sandsynlighed en meget jævnbyrdig kamp i Parken.

**Se landskampen mellem Danmark og Schweiz online!

Et bud på resultatet

Det bliver nok ikke en målfest, men mon ikke Danmark får scoret en gang eller to.

Vi tror på en 2-0-sejr til Danmark.

Hvornår spilles Danmark – Schweiz?

Danmark – Schweiz bliver spillet lørdag den 12. oktober kl. 18.00.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Schweiz live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her