Danmark
Danmark
vs
Polen
Polen
1. Sep 2017
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Sådan live streamer du Danmark - Polen 01.09!

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 1. September 2017

Danmarks landshold skal vinde over Polen

Danmarks landshold har pres på før VM-kvalkampen imod Polen, som du selvfølgelig skal se på live stream! Der resterer fire kampe i kvalifikationen, og selv med fire sejre kan vi ikke vide os sikre på førstepladsen i gruppen, som Polen har sat sig tungt på. Polakkerne, som slog vores landshold med 3-2 i Warszawa, har 16 point efter de første seks kampe, og vi har kun 10 point. Derfor deler vi andenpladsen med Montenegro, som vi desværre også har tabt til. Derfor er der ikke længere plads til undskyldninger for Åge Hareide og truppen – vi skal slå Polen i Parken, og du kan se kampen direkte på live stream!

Danmark har en god stamme som spiller fast

Det danske landshold har været i en mindre krise over de senere år. Spillet har været dårligt, og vi har misset for mange slutrunder, men der er dog håb for fremtiden. Vi har efterhånden fået opbygget en stamme af relativt unge spillere, som alle spiller fast i de største ligaer. Især offensivt er der begyndt at komme muligheder igen.

Vi har Nicolai Jørgensen, Kasper Dolberg og Yussuf Poulsen, som må være sikre kort i Åge Hareides trup. Derudover begynder Nicklas Bendtner efterhånden at presse på for et comeback på landsholdet. Han har spillet en række gode kampe, og lavet nogle vigtige mål for Rosenborg. Christian Eriksen ser også ud til at have det nemmere under den norske landstræner end tidligere.

Polen er næsten sikre på at komme til VM

Det ser dog langt bedre ud for Polen, som er i gang med at bide sig fast i fodboldeuropa. De bliver selvfølgelig hjulpet godt af Robert Lewandowski, som er blandt verdens absolut bedste angribere. De har dog kvalitet over hele linjen, og er derfor meget svære at lukke ned for.

Lewandowski har lavet utrolige 11 mål i de første seks kvalifikationskampe, og der skal holdes godt øje med ham. I kampen i Polen fangede de vores forsvarskæde højt på banen, og der er han hurtigere end vores spillere. Det kan blive et problem, når vi skal frem og presse for at hente de tre point. Se landskampen mellem Danmark og Polen direkte på live stream!

Hvordan ender Danmark – Polen live stream?

Danmark har en stor hjemmebanefordel i et udsolgt Parken, men Polen har desværre et stærkere hold, så det er svært at spå om.

Vi tror på 1-1 efter en god fodboldkamp.

Hold øje med

Christian Eriksen, Danmark og Robert Lewandowski, Polen

Hvornår kan du se Danmark – Polen live stream?

Danmark – Polen spilles fredag den 1. september kl. 20.45 i Parken, København.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Polen live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her