Danmark
Danmark
vs
Kroatien
Kroatien
10. Jun 2022
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Landskampen Danmark - Kroatien Online

Torsten Hansen

Torsten Hansen10. June 2022

Se Landskampen Online: Stream Danmark – Kroatien

Se Nations League-kampen mellem Danmark og Kroatien på nettet! Det er muligt at live streame hele landskampen mellem Danmark og Kroatien på nettet, hvilket er den optimale løsning for dig, der ikke gider se fodbold i TV.

Fredag aften er det tid til den tredje Nations League-kamp i denne omgang. Denne gang møder vi Kroatien, så det er blevet tid til at revanchere VM-kampen fra 2018, hvor vi røg ud efter straffespark.

Kroatien har stadig nogle superstjerner med i truppen, men der er tvivl om, hvorvidt de kommer til at spille.

Derfor bliver Danmark af de fleste mennesker vurderet som favoritter til at vinde kampen, men det bliver rimelig jævnbyrdigt.

Efter to kampe på udebane, så bliver det i hvert fald dejligt at se det danske landshold hjemme i Parken. Efter landskampen imod Kroatien, så tager vi imod Østrig på mandag. Derefter fortsætter Nations League i september, hvor de sidste to kampe spilles.

Rygter om kroatiske rotationer

Kroatien har haft et helt fantastisk landshold igennem en del år, men det ser ud som om, at det er ved at være slut.

De har stadig stjerner som Mateo Kovacic, Luka Modric og Marcelo Brozovic, så på midtbanen er de svære at matche, men generelt er det ikke en skræmmende trup.

Der går desuden rygter på, at den kroatiske landstræner Zlatko Dalic har tænkt sig at spare netop de tre store midtbaneprofiler.

De fire Nations League-kampe i juni kommer som bekendt lige efter en meget lang klubsæson, hvorfor mange spillere har det lidt svært med dem.

Danmark har således også roteret lidt i kampene, men vi forventer bestemt ikke at se et dansk reservehold på banen.

Man skal selvfølgelig have stor respekt for det kroatiske mandskab, selv hvis de sparer Modric og de andre stjerner fra kampens start.

Danmark står i god position

Danmark har sat sig selv i en helt fantastisk situation i Nations League. Vi topper gruppen med seks point efter de første to kampe, og vi har faktisk hele fem point ned til både Kroatien og Frankrig.

Østrig ligger på andenpladsen med tre point, men det vil være meget overraskende, hvis de kan spille med om gruppesejren.

De seks danske point er endda sikret i to udekampe, hvilket kun gør vores chancer for at vinde gruppen bedre.

Vinder vi de kommende to landskampe imod Kroatien og Østrig, så bliver det næsten umuligt at hente os.

Det er værd at huske på, at vi spiller i Nations League A. Det er det højeste niveau i Europa, og vi er der ikke bare for at være med – vi står rent faktisk som favoritter til at vinde gruppen.

Bud på resultatet

Danmark stiller formentlig med et stærkere landshold, så vi forventer en dansk sejr.

Vi tror på 2-0 til Danmark.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Kroatien live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her