Danmark
Danmark
vs
Kasakhstan
Kasakhstan
11. Nov 2016
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Danmark – Kazakhstan live stream 11.11.2016: Kom så Danmark!

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard11. November 2016

Danmark tager imod Kazakhstan

Fredag aften skal det danske landshold forsøge at gøre op med den dårlige start på VM-kvalifikationen. Vi har kun hentet tre point i de første tre kampe, og derfor er der ikke råd til flere pointtab. Åge Hareides 3-5-2 formation har ikke ændret synderligt meget, og flere af profilerne underpræsterer. Omvendt skal vi være langt bedre end Kasakhstan, hvis vi skal fortjene at være med til VM. Kazakherne har dog vist deres kvalitet, da de hentede en flot uafgjort imod Polen. Se de danske drenge i aktion på vores live stream til kampen!

Vind eller forsvind

Kvalifikationen startede planlagt, da vi besejrede Armenien med 1-0 i Parken. Sejren kunne have været større, men Christian Eriksen brændte et straffespark i anden halvleg. Spillet var ikke overvældende, men det vigtigste var at få point på kontoen.

Anden kamp var gruppens klart sværeste kamp på udebane imod Polen. Vi kom forfærdeligt fra start, og kom relativt hurtig bagud. Robert Lewandowski scorede to mål i første halvleg, og færdiggjorde sit hattrick kort efter pausen. Danmark kom bedre med, og vi fik pyntet en smule på resultatet, men vi ingen point med hjem.

Efter 2-3 i Polen, tog vi imod Montenegro hjemme i Parken. Det blev dog til en meget skuffende kamp, og vi tabte 0-1. Dermed har vi sat os selv i en svær position før de resterende syv kampe. Kampen imod Kazakhstan er en regulær must-win kamp, hvis vi vil med til VM i Rusland.

Hvem er Kazakhstan?

Det er småt med kendskab til det kazakhiske fodboldlandshold. Samtlige spillere i truppen spiller til dagligt hjemme i den nationale liga, men der er dog folk med international erfaring alligevel. Topholdet Astana har otte mand med i truppen, mens Ordabasy Shymkent er repræsenteret med fire spillere.

Landstræner Talgat Baysufinov foretrækker en 5-3-2 formation, hvor defensiven er vigtig. Derfor kan det undre, at de tabte 0-5 til Montenegro for en måneds tid siden. De har dog hentet et point på hjemmebane imod Polen. Efter 0-2 ved pausen lavede Sergei Khizhnichenko to kasser på syv minutter, og 2-2 holdt kampen ud.

Blandt de mere talentfulde spillere er målmand Stas Pokatilov, som efter en flot sæson i Aktobe blev hentet til russiske Rostov. Her kunne han dog ikke komme på holdet, og han er i øjeblikket udlejet til Kairat, som blev toer i den natop overståede kazakhiske Premier League.

Mulighed for debut

Det danske landshold er igang med et generationsskifte, hviklet tydeligt ses på spillernes alder. Kun William Kvist er over 30 år, og mange af spillerne er i starten af 20’erne. Der er dog gengangere til mange af de spillere, vi har haft på holdet i de senere år.

Der er dog også nye spillere i truppen. Jens Stryger Larsen er fast mand hos det østrigske tophold Austria Wien, og han er blevet belønnet med en sjælden plads på landsholdet. Han har fået 25 minutter i den røde trøje, da vi besejrede Lichtenstein med 5-0 i Horsens.

Sidste nye mand i truppen er Kasper Dolberg, som har fået en fremragende start i Ajax. Den 19-årige angriber har lavet fem mål i 10 kampe i Æresdivisionen, senest i derbyet imod Feyenoord. Han kan få debut fredag aften, når Kazakhstan kommer på besøg. Se hvordan det går de danske drenge på live stream!

Hvordan ender Danmark v Kazakhstan live stream?

Danmark er tvunget til at vinde kampen, og kazakherne må ikke give os problemer. Vi har dog tidligere skuffet i Parken, så overraskelsen kan ikke udelukkes.

Vi tipper 2-0 til Danmark.

Hold øje med

Nicolai Jørgensen, Danmark og Sergei Khizhnichenko, Kazskhstan.

Hvornår kan du se Danmark v Kasakhstan live stream?

Kampen spilles fredag den 11. november kl. 20.45 i Parken, København.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Kasakhstan live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her