Danmark
Danmark
vs
Israel
Israel
7. Sep 2021
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Danmark - Israel Live Stream: Se Danmarks Landskamp Online

Torsten Hansen

Torsten Hansen 7. September 2021

Danmark – Israel live stream! Se Danmarks landskamp imod Israel online med live streaming, hvor du både kan bruge din mobil, tablet eller computer!

Danmark har vundet de første fem kampe i VM-kvalifikationen, men der er ingen grund til, at det skal stoppe her.

Der er en helt fantastisk hype omkring det danske landshold, og vi skal nok tilbage til Danish Dynamite-tiderne for at finde den samme opbakning i den danske befolkning.

Kampen spilles på Danmarks nationalstadion, og der er fuldstændig udsolgt i Parken, så atmosfæren kommer til at være fantastisk.

Udover at vinde kampen, så skal vi forsøge at holde fast i vores stime med ikke at lukke nogle mål ind.

Israel er væsentlig bedre end Færøerne, men vi er selvfølgelig klare favoritter til at vinde tirsdagens landskamp.

Du kan live streame landskampen mellem Danmark og Israel online!

Danmark åbnede VM-kvalifikationen med sejr i Israel

Det er blevet tid til at møde Israel for anden gang i VM-kvalifikationen. Da vi senest mødte dem var det gruppens første kamp, hvor der for første gang i mange måneder blev spillet med tilskuere på lægterne.

Det var ganske vist kun tilladt at lukke 5.000 mennesker ind på Bloomfield Stadium i Tel Aviv, hvor der normalt er plads til omkring 30.000, men på daværende tidspunkt var det fantastisk.

Martin Braithwaite scorede til 1-0 efter kun 13 minutters spil, mens Jonas Wind satte 2-0-målet ind efter 67 minutter.

Det var egentlig en relativt lige kamp, hvor Israel også spillede pænt, men Danmark var skarpe og solide.

Israel har ikke et særligt godt landshold, men vi skal passe på deres giftige angriber Eran Zahavi, som stort set scorer alle deres mål.

Danmark stiller med alle profilerne

Danmarks landstræner Kasper Hjulmand har haft sine udfordringer til de tre landskampe. Flere af profilerne har været ude med skader, og med tre landskampe på kun seks dage, så er det naturligt at rotere på holdet.

Imod Færøerne var der skiftet godt og grundigt ud, hvilket virkede meget fornuftigt, men vi forventer, at vi kommer til at stille med det stærkest mulige hold imod Israel.

Kasper Dolberg og Martin Braithwaite mødte begge op i landsholdslejren med mindre skader, men de kunne sagtens starte inde, og det vil give vores offensiv et stort boost.

Israel kommer selvfølgelig også i stærkeste opstilling. De har ikke haft de samme muligheder for at spare spillere, og trætheden kan blive tydelig imod slutningen af kampen.

Live Stream landskampen Danmark – Israel!

Hvad bliver Danmark – Israel?

Vi tror på en dansk sejr på 2-0.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Israel live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her