Danmark
Danmark
vs
Island
Island
24. Mar 2016
20:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Danmark v Island Live

Mathilde Miller

Mathilde Miller24. March 2016

Torsdag starter til gengæld et nyt kapital for det danske landshold, når drengene tager imod Island i på MCH Arena. 15 år med Morten Olsen i spidsen er fortid, og den danske fodboldlegende er erstattet af norske Åge Heirade.

Senest viste han i Malmø FF, at han ikke er slave af et enkelt spillesystem, men i stedet finder systemet efter hvad spillere han har til rådighed og ikke omvendt. Da Åge Hareide blev præsenteret som ny landstræner tilbage i december, fortalte han til de danske landsholdsfans, at han ville have folk, som var i kamptræning. Sagt på en anden måde – spiller man ikke for sit klubhold, kommer man ikke på landsholdet.

Åge Hareide har denne gang udtaget en trup, som har fået kritik for at indeholde for mange spillere, der befinder sig bedst i det centrale forsvar. Men landstræneren forklarer sig selv med, at han i denne fase gerne vil se så mange som muligt. Måske han er i gang med at forberede sig på tiden efter Daniel Agger?

Vi tipper:

Vi tror, at den ender 1-1.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Island live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her