Danmark
Danmark
vs
Irland
Irland
11. Nov 2017
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Landskamp: Se Danmark - Irland via live stream

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard11. November 2017

Danmark skal vinde over Irland i VM-playoff

Lørdag aften er der landskamp i Parken, hvor Danmark møder Irland i VM-playoff, og du kan se kampen direkte via live stream online. Danmark har på papiret et bedre hold end Irland, men gæsterne har et solidt hold, som ikke lukker mange mål ind.

Parken blev udsolgt på få minutter, og de danske fans skal give landsholdet den nødvendige støtte. Vi har en returkamp i Dublin på tirsdag, og derfor er det vigtigt, at vi får et udgangspunkt med fra den første kamp. Vi har ikke mødt Irland i 10 år, men dengang tabte vi stort.

Se landskampen mellem Danmark og Irland direkte på live stream.

Danmark skal tage udgangspunkt med til Irland

Selvom Danmark kan være tilfredse med at møde Irland i to kampe om at komme til VM, så har Irland alligevel fordelen af at slutte af på hjemmebane. Dermed er Danmark formentlig tvunget til at hente et resultat i hjemmekampen, for vi kommer ikke til at få det nemt i Dublin, hvor irerne får støtte fra 50.000 tilskuere på Aviva Stadium.

Sidste gang det danske landshold spillede playoff-kampe var op til EM-slutrunden i 2016, hvor vi mødte Sverige. Dengang var det danske landshold på hælene, og vi tabte begge kampene, men der er sket en god udvikling på landsholdet i løbet af de sidste to år, og vi er klare favoritter imod Irland.

Irland kommer til Danmark for at forsvare

Der er ingen tvivl om, at Irland kommer til Parken for at forsvare et uafgjort resultat. De er ikke særligt gode på bolden, men de er fysisk meget stærke, og de kommer til at være farlige på dødbolde.

Irland største profil i VM-kvalifikationsgruppen var James McClean, der til dagligt spiller i West Bromwich Albion. Han har kun spillet 261 minutters Premier League-fodbold, men han var en profil for Irland med fire mål i 10 kampe i gruppen.

Irland mødte Wales i gruppens sidste kamp, og her scorede McClean kampens eneste mål, som sikrede Irland andenpladsen i gruppen.

Mens Irland vil være tilfredse med uafgjort, så skal Danmark simpelthen hente en sejr i den første kamp. På den måde vil Irland kommer længere frem på banen, og det vil åbne Danmarks muligheder.

Se landskampen mellem Danmark og Irland på live stream!

Hvordan ender Danmark – Irland live stream?

Danmark er favoritter til at vinde, men der kommer nok ikke mange mål.

Vi tror på 1-0 til Danmark.

Hold øje med

Nicklas Bendtner, Danmark og James McClean, Irland.

Hvornår kan du se Danmark – Irland live stream?

Danmark – Irland spilles lørdag den 11. november kl. 20.45 i Parken.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Irland live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her