Danmark
Danmark
vs
Chile
Chile
27. Mar 2018
20:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se landskamp på nettet: Danmark - Chile Live stream

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard27. March 2018

Se Danmarks landskamp imod Chile online på live stream

Du kan se landskampen mellem Danmark og Chile online via et live stream. Danmarks landshold spiller endnu en testkamp i forbindelse med det kommende VM i fodbold, og denne gang skal vi møde Chile på Aalborg Portland Park.

I torsdags spillede Danmark imod Panama i en halvkedelig landskamp, men det bliver nok sjovere imod Chile, som er væsentligt stærkere.

Der er fortsat en del spørgsmål, som landstræner Åge Hareide skal have svar på, og forhåbentlig er vi klogere efter kampen imod Chile.

Se landskampen mellem Danmark og Chile direkte på live stream.

Danmark skal spille bedre imod Chile

Torsdagens landskamp imod Panama var ikke ligefrem en stor kamp. Vi vandt ganske vist 1-0 på et fint mål af Pione Sisto, som i øvrigt var kantspillerens første på landsholdet, men spillet blev aldrig rigtigt prangende.

Banen på Brøndby Stadion var elendig, og det var svært at spille fodbold imod et destruktivt fodboldhold. Derudover var det tydeligt, at der ikke var det store på spil, og spillerne gik derfor ikke 100 % ind i alle bolde, hvilket man ikke kan fortænke dem i.

Vi møder en helt anden modstander i Chile, som har væsentligt stærkere spillere. Derudover så spiller de også en form for fodbold, som kan give en seværdig fodboldkamp.

Chile plejer at spille meget aggresivt, og de pakker sig bestemt ikke foran eget mål, hvilket Panama var glade for. Det ligner bestemt en mere underholdende landskamp på et udsolgt stadion i Aalborg.

Chile har et fornuftigt hold

Derudover, så har Chile en masse spillere, som kan give Danmark udfordringer. De mest kendte profiler er selvfølgelig Alexis Sanchez og Arturo Vidal, som har flotte karrierer bag sig, men der er også andre stærke spillere.

I forsvaret er det særligt Gary Medel og Mauricio Isla, der falder i øjnene. De har over 200 landskampe tilsammen, og spiller til dagligt i hhv. Besiktas og Fenerbahce.

Manchester City-målmanden Claudio Bravo, der har været en vigtig del af det chilenske landshold i lang tid, er ikke udtaget. Det skyldes, at han har haft et skænderi med fodboldforbundet, og der er tvivl om, at han overhovedet kommer til at spille for Chile igen.

Det ser ud som om, at den 36-årige reserve Johnny Herrera, der er på kontrakt i Universidad de Chile, skal stå kampen i stedet.

Se landskampen mellem Danmark og Chile direkte på live stream.

Hvad bliver Danmark – Chile live stream?

Danmark er favoritter, og selvom holdene er ret jævnbyrdige, så bør der være bedre stemning på det danske landshold.

Vi tror på 3-1 til Danmark efter en underholdende kamp.

Hold øje med

Christian Eriksen, Danmark og Alexis Sanchez, Chile.

Hvornår kan man se Danmark – Chile live stream?

Danmark – Chile spilles tirsdag den 27. marts kl. 20.00 på Aalborg Portland Park.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Chile live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her

Chile

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om CHILE her