Danmark
Danmark
vs
Bosnien-Hercegovina
Bosnien-Hercegovina
6. Jun 2021
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Danmark - Bosnien Live Stream & TV: Se Landskampen Her!

Torsten Hansen

Torsten Hansen 6. June 2021

Se Landskampen Danmark – Bosnien online med live streaming eller TV. Der er mange gode grunde til at live streame fodbold i stedet for at se det i TV, og det er selvfølgelig både nemmere og billigere.

Danmark spiller søndag aften den sidste testkamp før EM i fodbold går i gang. Vi møder et bosnisk landshold, som ikke skal deltage i EM-slutrunden, hvorfor de har sendt et ungt og urutineret mandskab afsted.

Kampen spilles på Brøndby Stadion, hvor der faktisk vil være et godt antal tilskuere til stede. Det forventes, at der kommer omkring 9.000 danske fans til kampen, hvilket er væsentlig flere end i de seneste landskampe.

De danske drenge har forhåbentlig tænkt sig at levere en underholdende kamp, og så ville en sejr selvfølgelig lune lige inden EM sparkes i gang.

Se landskampen Danmark – Bosnien online med live stream!

Bosnien har sendt ungt landshold til Danmark

Mens Danmark er i fuld gang med de sidste EM-forberedelser, så er situationen helt anderledes hos Bosnien-Hercegovina, som landet officielt hedder.

Bosnien skal ikke med til EM, så der har ikke været en god grund til at overbelaste de store stjerner som Edin Dzeko og Miralem Pjanic.

I stedet har Bosniens landstræner Ivaylo Petev sendt mange af de unge spillere til Danmark. Der er hele seks mulige debutanter i truppen, og der er faktisk kun en spiller, som har fået mere end 20 landskampe.

Det er målmand Ibrahim Sehic, som står i Konyaspor, og han er blandt de største profiler på holdet. Med danske briller skal man holde øje med Malmø-stopperen Anel Ahmedhodzic, som rygtes til Serie A for mere end 60 millioner kroner.

Der er stor klasseforskel på Danmark og Bosnien, så alt andet end en dansk vil være meget skuffende.

Sidste landskamp inden EM

Kampen imod Bosnien er Danmarks sidste inden vi skal spille EM i fodbold. Her er vi kommet i gruppe med Finland, Rusland og Belgien, og vi er endda så heldige, at vi skal spille de tre gruppekampe hjemme i Parken.

Kasper Hjulmand har generelt godt styr på startopstillingen, og vi har et virkelig stærkt hold, hvis vi altså slipper for skader.

AC og Simon Kjær må være det faste makkerpar i midterforsvaret, mens Daniel Wass og Joakim Mæhle har sat sig på backerne.

Der er slet ingen tvivl om den centrale midtbane, hvor Pierre-Emile Højbjerg, Thomas Delaney og Christian Eriksen skal spille.

Jonas Wind virker til at have overtaget angriberpladsen, men Kasper Dolberg vil selvfølgelig presse på. På kanterne må Martin Braithwaite og Yussuf Poulsen være selvskrevne.

Se landskampen Danmark – Bosnien online live streaming!

De største profiler

Christian Eriksen er kampens helt store profil, men Jonas Wind får endnu en chance for at bevise sit værd.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Bosnien-Hercegovina live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her