Danmark
Danmark
vs
Australien
Australien
21. Jun 2018
14:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se landskampen Danmark – Australien online med live stream

Morten Brandt

Morten Brandt21. June 2018

Du kan se landskampen Danmark – Australien direkte med live stream på nettet. Hvis Danmark vinder denne kamp, så ser det lige pludselig rigtig godt ud i forhold til at spille sig videre til play offs ved VM 2018.

Hvad kan vi tage med fra sidste kamp?

Danmark skal være meget glade for sejren over Peru, for det var ikke det bedste fodbold man har set i Danmarks fodboldhistorie. Vores spidsangriber Nicolai Jørgensen virker slet ikke til at have fundet formen, men der nogle positive ting vi kan tage med fra kampen.

Vores forsvarskonstallation bestående af Andreas Christensen og Simon Kjær er ufattelig god. De supplerer hinanden godt og har holdt nullet i 5 kampe nu. Udover dette kan vi også takke Kasper Schmeichel for at stå en verdensklassekamp og Youssef Poulsens målnæse. Både mod Mexico og Peru har han scoret.

Eriksen må også gerne steppe bare ét niveau op mod Australien. Han har vist det hele sæsonen, og han viste også sit gode fodboldspil mod Peru, men det så ud som om han havde det svært til tider. Dog lavede han den eneste assist i kampen, så man skal ikke sælge skinnet før bjørnen er skudt, som man siger.

Nøglen til at lirke Australien op

Det er ingen overraskelse at Australien spiller meget fysisk. Derfor kan vi komme i store problemer, hvis vi sætter store spillere ind som Nicolai Jørgensen, Andreas Cornelius og Youssef Poulsen. I denne kamp kunne vi gøre brug af Kasper Dolberg, Martin Braithwaite eller Pione Sisto.

Da Australien spillede mod Frankrig så de utrolig stærke ud. The Socceroos virkede til at have styr på gruppefavoritterne. Det var først i det 80. minut at Frankrig formåede sætte sig førersædet, hvor der blev lavet et selvmål af Aziz Behich.

Det bliver spændende at følge, om Danmark kan gå videre fra Gruppe C. Hvis de gør det, må det siges at være en solid præstation. Det er alligevel ikke en nem gruppe at spille i. Peru har nemlig tekniske og hurtige spillere. Australien har fysisken som deres stærkeste våben og Frankrig har hele pakken.

Se landskampen Danmark – Australien direkte med live stream!

Hvordan ender Danmark – Australien live stream?

Danmark - Australien bliver en tæt kamp med mål fra begge hold.

Vi tror på 2-1 til Danmark

Danmark – Australien – Hold øje med disse profiler:

Mile Jedinak, Australien og Christian Eriksen, Danmark.

Hvornår kan man se Danmark – Australien live stream?

Danmark – Australien spilles lørdag den 16. juni kl. 18.00.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Australien live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her

Australien

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om AUSTRALIEN her