Club Brugge
Club Brugge
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
1. Oct 2015
21:05
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Club Brugge v FC Midtjylland Live

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 1. October 2015

Det er ikke nemt at spille mod Club Brügge. Bare spørg hold som FCK og Brøndby, som har fået så mange klø, at det var svært at tygge en belgisk vaffel bagefter.

Nu er det så de danske mestres tur, og det bliver en vanskelig pomfrit at sluge. Belgierne er nemlig truet på eksistensen i Europa League allerede efter 0-5 afklapsningen mod Napoli i den første kamp.

Det betyder, at de nu skal på tavlen og helt med en masse kasser, så den dårlige målscore kan tage sig lidt mere præsentabel ud.

De har da også nettet flittigt i den hjemlige andedam, hvor de med 20 mål i ni kampe er mest scorende i Jupiler League.

Tilbage i førersædet

FC Midtjylland kan glæde sig over, at de igen er nummer et i DK. Selv var de iskolde mod Randers FC, hvor Patrick Banggaard og Morten ”Duncan” Rasmussen på blot to minutter gjorde det til 2-0 mod kronjyderne.

Det var et studie i effektiv fodbold mod ellers stærke Randers FC, og da FCK tidligere havde dummet sig unødigt ved at tabe 0-1 til Brøndby, så var førstepladsen igen tilbage efter et udlån til FCK.

FCM kom i øvrigt godt i gang med eventyret i Europa, da man slog Legia Warszawa med 1-0 på et polsk selvmål.

Vi tipper: Brügge er svære at bide skeer med, og FCM er plaget af skader. Vi tipper 2-0.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Club Brugge

Club Brugge

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om CLUB BRUGGE her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her