Chelsea
Chelsea
vs
Arsenal FC
Arsenal FC
19. sep 2015
13:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Chelsea v Arsenal FC Live Stream

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø19. september 2015

Man har dog sjældent set et Chelsea-mandskab i så stor krise. De forsvarende mestre burde flyve af sted som skudt ud af en kanon, men i weekenden kan de risikere at blive skudt ned af nogle kanoner.

The Gunners har aldrig besejret Chelsea i Premier League under José Mourinhos ledelse, men nu er chancen da større end åbningen på den nedringede kjole, som Mourinhos datter render rundt med.

Holdet fra det nordlige London startede sæsonen elendigt, men de er kommet efter det, og i weekenden kom endda den første sejr på Emirates, hvor der også blev spillet til nul.

Svage led i alle kæder

Chelseas problemer er mangfoldige, og det starter helt nede bagved, hvor keeper Thibaut Courtois er ude i mange uger.

Desuden virker kaptajn John Terry vældig rusten, og han har allerede afsonet karantæne for et rødt kort.

På midten har Cesc Fábregas svært ved at sætte spillet op, og i front ligner Diego Costa en mand uden selvtillid. Heller ikke Radamel Falcao kan finde målformen, og dermed har manager Mourinho mange hovedbrud inden denne vigtige kamp.

Vi tipper: Chelsea er virkelig til rotterne, og det skal Arsenal kunne udnytte. Vi tipper 1-2 i et tæt opgør.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Chelsea

Chelsea

Chelsea er, siden Roman Abramovich overtog styringen, blevet en af de mest vindende klubber i England. Lunten er dog kort hvad angår trænere, men de skovler så til gengæld titler og pokaler hjem

Læs mere om CHELSEA her

Arsenal FC

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destrukti

Læs mere om ARSENAL FC her