Brøndby IF
Brøndby IF
vs
SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
23. aug 2015
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Brøndby IF v SønderjyskE Elitesport Live Stream

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø23. august 2015

Findes der et ord, der er værre end pinligt? Afskyeligt? Rædselsfuldt? Alle disse betegnelser kan bruges om Brøndbys indsats i det græske, da de mødte PAOK torsdag aften i Europa League-kvalifikationen.

De gulklædte var helt til rotterne og var heldige med at kun at være nede med 0-2 ved pausen.

Dernæst udviklede det sig til en græsk tragedie, hvor hjemmeholdet bombede mål ind, som de lystede.

0-5 lød scoren på til sidst, og man var endda heldige med ikke at tabe med en pind mere, da grækerne brændte et straffespark i overtiden.

SuperjyskE

Normalt ville man sige, at SønderjyskE skulle udnytte BIFs svaghed, men egentlig skal de bare udnytte deres egen styrke.

Haderslev-drengene er nemlig i hopla for tiden, hvor de ligger nummer to i Superligaen, blot fire point efter FC Midtjylland.

I seneste runde viste de høj, høj klasse, da Hobro blev sendt hjem til Nordjylland med et 0-3 nederlag i bagagen.

Tommy Bechmann lavede to kasser, hvoraf det første var en sand perle, da han trykkede af langt udefra med venstreskøjten og så kuglen sejle i mål.

Vi tipper: SønderjyskE sprudler af selvtillid, mens Brøndbys befinder sig langt under græstæppet. Vi tipper 1-3.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Brøndby IF

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her

SønderjyskE Elitesport

SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her