Brøndby IF
Brøndby IF
vs
Randers FC
Randers FC
13. mar 2016
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Brøndby IF v Randers FC Live Stream!!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø13. marts 2016

Man må som Brøndby-fan sidde lidt med fornemmelsen af, at det aldrig bliver helt godt nok under Thomas Frank. Manden er yderst sympatisk, men det virker som om, at han mangler killer-instinktet, som kan gøre ham til træneren, der løfter BIF ud af dødvandet.

Mod SønderjyskE fik man en på låget, og det selvom man tog føringen ved Johan Larsson som fik et frispark rettet af, så det snød Marin Skender.

Sønderjyderne var dog ligeglade og hev sig lynhurtigt tilbage med scoringer fra Tommy Bechmann og Nikolaj Madsen. Det kunne gæsterne ikke hamle op med, og da Frederik Holst et kvarter efter Madsens mål til 3-1 begik en dumhed, så var det exit Holst og samme vej røg Brøndbys chancer.

Plaffet ned af Plaffeministeren

Randers har store ambitioner, men de er ikke blevet indfriet i foråret, hvor man er kommet til kort i to kampe. Først blev det kun 1-1 hjemme mod SønderjyskE og siden 0-1 i Esbjerg.

Her måtte man endda lide den tort at se Ronni Schwartz, ex-Randers, lave det enlige mål, og det betyder, at kronjyderne ligger på en skuffende sjetteplads. Nu skal man så på en opgave, som faktisk ikke ser så umulig ud. I de sidste fem kampe har Randers to sejre, Brøndby tre og målscoren er i Randers´ favør med en enkelt.

Vi andre neutrale kan dog håbe på, at det bliver lige så underholdende som sidst, da det blev 3-3 på AutoC Park.

Vi tipper: Vi tror, at de to hold trænger til point, og derfor vil de være tilfredse med uafgjort. Vi tipper 1-1.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Brøndby IF

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her

Randers FC

Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og d

Læs mere om RANDERS FC her