Brøndby IF
Brøndby IF
vs
OB
OB
8. nov 2020
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Brøndby OB Live Stream TV: Se BIF - OB Online

Torsten Hansen

Torsten Hansen 8. november 2020

Brøndby og OB mødes søndag eftermiddag i den danske Superliga, og du kan live streame hele kampen online på mobil, tablet og PC!

Efter tre nederlag på stribe, så er der pludselig pres på træner Niels Frederiksens og Brøndby-holdet. Der er dog ingen grund til snak om krise endnu, for spillet har været nogenlunde stabilt igennem hele den nye sæson.

Brøndby er i gang med et nyt projekt, hvor klubben i langt højere grad skal integrere ungdomsspillere på førsteholdet, og så længe klubben ender i den øverste halvdel af Superligaen, så er det ikke videre problematisk, at de ikke kommer i top tre.

OB har været meget svingende under Jakob Michelsen, og de har heller ikke formået at hente de nødvendige resultater over en længere periode.

De kommer dog til Brøndby med to sejre på stribe. De kan tage kæmpe skridt i tabellen, hvis de formår at vinde kampen, men Brøndby-holdet skal dog være favoritter hjemme på Brøndby Stadion.

Brøndby skal bryde den dårlige stime

Efter fire sejre på stribe, så har Brøndby nu tabt de seneste tre Superliga-kampe. Samtlige syv kampe, Brøndby har spillet i denne sæson, har været meget tætte, så man skal ikke gå i panik over den dårlige pointhøst.

Brøndbys hold er relativt ungt, hvorfor man skal forvente flere udfald. Skulle de besejre OB, så er de meget tæt på Superligaens førsteplads, så det er altid for tidligt at konkludere noget.

Simon Hedlund, der ellers har været en stor profil for Brøndby, har ikke været udtaget til truppen i de seneste par kampe grundet dårlig attitude, men han bør være tilbage imod OB.

Begge hold har flest profiler på den offensive del af banen, og med spillere som Emmanuel Sabbi og Jesper Jobbe Lindstrøm, så bør det blive underholdende fodbold i Brøndby.

OB har det svært imod Brøndby

OB har i de seneste par år haft det svært, når de har mødt Brøndby. Brøndby har vundet de seneste tre indbyrdes opgør imod OB, og de har kun tabt en af de seneste otte.

Særligt på Brøndby Stadion har der været klasseforskel. OB har nemlig ikke vundet på Vestegnen siden 2015.

Det skal dog siges, at Brøndby ikke får nogen opbakning til søndagens kamp, og det selvfølgelig er en stor fordel for OB.

Hvad bliver kampen?

Vi mener, at Brøndby har det stærkeste hold, hvorfor de skal være favoritter. Superligaen er dog så tæt en række, at det ikke ville være særligt overraskende, hvis OB vandt.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Brøndby IF

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her

OB

Odense Boldklub er den største klub på Fyn, og den stolte klub er også blandt landets ældste. Masser af fans elsker at følge “Striwerne”, og de dedikerede fans følger op- og nedture i skøn foreni

Læs mere om OB her