Brøndby IF
Brøndby IF
vs
Hobro
Hobro
2. dec 2018
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Brøndby - Hobro Live Stream: Se Superliga fodbold online

Torsten Hansen

Torsten Hansen 2. december 2018

Brøndby er storfavoritter imod Hobro

Brøndby IF er storfavoritter, når bundholdet fra Hobro kommer på besøg søndag aften, og du kan live streame kampen direkte på din computer, mobil eller tablet.

Der bør være klasseforskel på de to mandskaber på Brøndby Stadion. Brøndby har ganske vist ikke haft den bedste sæson, men de er muligvis kommet sig over den dårlige start med to sejre i de senete to kampe.

Hobro bestemt ikke haft en god sæson, og de kommer nok til at kæmpe for at undgå nedrykning fra Superligaen. En udskiftning på trænerposten og skader til vigtige spillere har været udslagsgivende.

Brøndby skal have gang i en stime

Brøndby har for alvor muligheden for at komme sig over den dårlige sæsonstart. De har nu vundet i de seneste to kampe med 2-0 over AGF og SønderjyskE, og de kan vinde den tredje på stribe for første gang i denne sæson.

Brøndby-holdet har formået at vinde de seneste fem kampe imod Hobro, og det virker sandsynligt, at de også vinder denne kamp.

Brøndby må undvære Lasse Vigen Christensen, som sidder ude med karantæne. Han har været fast mand i denne sæson, og overtaget lidt for Simon Tibbling, som har raget sig uklar med Alexander Zorniger grundet noget agentsnak.

Svenskeren kunne dog sagtens få et comeback i Brøndbys startopstilling imod Hobro.

Hobro har ikke vundet på udebane

Hobro har haft store problemer i denne sæson. De ligger allersidst i Superligaen med kun 15 point efter de første 17 runder, og i forhold til denne kamp, så er det problematisk, at alle sæsonens fire sejre er kommet hjemme på DS Arena.

Det er gået anderledes dårligt på udebane, hvor Hobro kun har formået at få tre point i otte kampe. I de seneste tre udekampe har Hobro tabt imod FC Midtjylland, Esbjerg og OB, og det virker ikke ret sandsynligt, at de får point på Brøndby Stadion.

Et af Hobros store problemer i denne sæson har været, at de måtte undvære Pål Alexander Kirkevold. Han scorede 22 mål i 32 Superliga-kamp i sidste sæson, men han har ikke formået at score et mål i de 253 minutters fodbold, han har fået i denne sæson.

Han blev skiftet ind i den seneste kamp imod Randers, som i øvrigt blev tabt med 1-0, og det vides ikke om han er klar til startopstillingen imod Brøndby.

Live stream kampen Brøndby og Hobro online med mobil, PC eller tablet.

Brøndby – Hobro: Hold øje med disse

Brøndby har to spillere, som har været en klasse over de andre. Det drejer sig naturligvis om topscorer Kamil Wilczek, og så kreatøren Hany Mukhtar.

Hvis Kirkevold bliver klar for Hobro, så er han værd at holde øje med, men Emmanuel Sabbi har været et spændende bekendtskab med sine fem må.

Et bud på resultatet

Det ligner så afgjort en Brøndby-sejr, og den kunne sagtens blive stor.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Brøndby IF

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her

Hobro

I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spil

Læs mere om HOBRO her