Brøndby IF
Brøndby IF
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
24. Oct 2020
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Brøndby IF - FC Midtjylland Online Stream Her!

Torsten Hansen

Torsten Hansen24. October 2020

Se Superliga-kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland med live streaming online! Det ligner på forhånd en meget spændende kamp på Brøndby Stadion, når Brøndby tager imod de danske mestre fra FC Midtjylland, og du kan live streame hele kampen online.

Kort efter FC Midtjyllands første Champions League-kamp, så kommer de nu på en svær opgave i Superligaen.

Modstanderen er Superligaens førerhold fra Brøndby, som, på trods af nederlaget i den seneste runde, har spillet fornuftigt i den nye sæson.

Man kan forvente, at FCM-træner Brian Priske vil spare nogle af profilerne, da der venter et meget tæt kampprogram i de kommende måneder.

Brøndby har et dårligere hold, men de har haft en nemmere optakt til kampen ligesom, at de bør have flere kræfter end det gæstende FC Midtjylland-hold.

Se Superliga-kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland med online live streaming!

Brøndby spillede fint – men tabte

Brøndby kom fantastisk fra start i Superligaen ved at vinde de første fire kampe. De nåede blandt andet at vinde over ærkerivalerne fra FC København på udebane, og det hele er sket samtidigt med, at der er blevet solgt ud af profilerne.

Ganske vist spillede Brøndby ikke lige overbevisende hver gang, men resultaterne er selvfølgelig vigtige.

Der var dog ikke mere held i sprøjten, da Brøndby i søndags mødte SønderjyskE på udebane. Brøndby var det klart bedste hold i første halvleg, men der blev ikke scoret, og sønderjyderne kom bedre med i anden halvleg.

Brøndby endte med at tabe kampen 2-0, men der er ingen grund til panik. Præstationen var nogenlunde som i de første fire kampe, men marginalerne var ikke på Brøndbys side.

Hvis Brøndby skal slå FC Midtjylland, så kræver det formentlig en bedre indsats, og så skal de satse på, at de trætte FCM-spillere ikke rammer dagen.

Brøndby har det svært imod FC Midtjylland

Resultaterne i Brøndby har generelt været tilfredsstillende under Niels Frederiksen, som trådte til umiddelbart før den seneste sæson.

Det blev til en middelmådig fjerdeplads, men når man tænker på vilkårene, så er acceptabelt.

Brøndby har dog – ligesom de fleste andre hold i Superligaen – haft det svært imod FC Midtjylland. Niels Frederiksen har endnu ikke prøvet at besejre Brian Priskes FC Midtjylland-hold i fire forsøg, men de bør have gode muligheder lørdag.

Selvom Brøndby ikke kan nyde deres normalt så gode opbakning på Brøndby Stadion, så har FC Midtjylland tre dage kampen spillet Champions League, hvilket selvfølgelig har kostet kræfter.

Se Brøndby IF – FC Midtjylland med online live streaming!

Hvad bliver Brøndby IF – FC Midtjylland?

FC Midtjylland skal have de bedste muligheder for at vinde kampen, men det bliver formentlig tæt.

Vi tror på 1-1.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Brøndby IF

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her