Brøndby IF
Brøndby IF
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
17. May 2019
17:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Pokalfinalen 2019 Live Stream: Se Brøndby - FC Midtjylland

Torsten Hansen

Torsten Hansen17. May 2019

Live Stream Pokalfinalen 2019 Brøndby – FC Midtjylland

Du kan se pokalfinalen 2019 mellem Brøndby og FC Midtjylland direkte på nettet med live streaming. Sæsonens største kamp for både Brøndby og FC Midtjylland spilles fredag den 17. maj i Telia Parken, hvor vi skal have fundet en vinder af Pokalturneringen 2019, og hvis du ikke er blandt de heldige, der har fået en billet, så er der heldigvis en løsning.

Du kan nemlig live streame pokalfinalen uanset om du sidder i sofaen eller i toget, og det er super nemt. Det er nemlig både muligt at live streame med både mobil, tablet og computer, så selvom du ikke har noget TV, så er der ingen undskyldninger for ikke at se Brøndby og FC Midtjyllands pokalfinale.

Brøndby og FC Midtjylland kæmper om at redde sæsonen

Sæsonen har egentlig været skuffende for både Brøndby og FC Midtjylland. De to kæmpede en lang og sej kamp om det danske mesterskab i sidste sæson, som FC Midtjylland endte med at vinde i sidste ende.

Brøndby var ellers langt foran FC Midtjylland, men da Ulvene vandt 1-0 på Brøndby Stadion i slutningen af sæsonen ændrede det hele sig.

Derfor var det naturligt nok, at der var store forventinger til både Brøndby og FC Midtjylland før denne sæson.

For Brøndby har det været slemt fra starten af sæsonen, hvilket i høj grad skyldes tabet af Christian Nørgaard, Frederik Rønnow og Teemu Pukki.

De har ikke engang muligheden for at få medaljere i Superligaen i denne sæson, hvilket de ellers har fået i de seneste to sæsoner.

FC Midtjylland har egentlig spillet en udemærket sæson helt indtil mesterskabsslutspillet, men så trak FCK fra, og FCM må dermed nøjes med andenpladsen.

Derfor har pokalfinalen i 2019 så ekstremt stor betydning for både Brøndby og FC Midtjylland, og sæsonen vil være meget skuffende, hvis ikke man får en pokaltitel.

Har Brøndby budt på FC Midtjylland-profil?

I optakten til pokalfinalen er der i pressen blevet skrevet om, at Brøndby skulle have budt på FC Midtjylland-profilen Marc Dal Hende.

Det er selvfølgelig ikke til at sige om det passer, men nyheden kommer på et meget sjovt tidspunkt. Transfervinduet åbner om kort tid, men alligevel kommer det ud kort tid før pokalfinalen.

Det lyder umiddelbart tvivlsomt, at Marc Dal Hende skulle være interesseret i et skifte til Brøndby, som umiddelbart er et dårligere hold end FC Midtjylland.

Han er selv fra København, og det kunne være en årsag til at vende hjem, men det virker alligevel usandsynligt.

Det kan også være hævn fra sidste sæson, hvor FC Midtjylland pludselig bød et pinligt lavt bud på Simon Tibbling fra Brøndby, som var årsag til lidt kontroverser mellem BIF og FCM.

Fantastisk opbakning i Parken

Vi kan se frem til en fantastisk og underholdende kamp i Parken mellem Brøndby og FC Midtjylland, men atmosfæren i Parken bliver mindst lige så god.

Der er fuldstændigt udsolgt, hvilket betyder, at der kommer omkring 35.000 tilskuere til pokalfinalen. Størstedelen er Brøndby-fans, mens FC Midtjylland også har en god sjat.

De sidste billetter er gået til neutrale tilskuere og VIPs.

Brøndbys fans har i de seneste to bevist, hvor stor en fest, de kan skabe til en pokalfinale, og det kommer de med garanti også til at gøre denne gang.

Der vil være gigantiske tifoer, og Brøndbys fans har samlet over 200.000 kroner ind til festlighederne.

Chancer i begge ender

Vi kan også se frem til målrig og åben kamp. Både Brøndby og FC Midtjylland er bedst fremad banen, og de går ikke meget op i at lukke ned for modstanderne.

Det har altid været underholdende, når de har mødt hinanden i de seneste par sæsoner, og selvom Brøndbys presspil ikke er lige så vildt under Martin Retov, så kommer de stadig til at være aggressive.

Se pokalfinalen 2019 mellem Brøndby og FC Midtjylland med live streaming!

Hvad bliver pokalfinalen?

FC Midtjylland må betegnes som favoritter, men det bliver som sagt en kamp med chancer i begge ender.

Hverken Brøndby eller FC Midtjylland har været skræmmende i Superligaen på det seneste, hvilket selvfølgelig også skyldes, at pokalfinalen har taget meget fokus.

Vi regner med en målrig kamp, som sagtens kunne gå i forlænget spilletid. Et bud kunne være 2-2.

Hvornår kan man se pokalfinalen med live stream?

Pokalfinalen 2019 Brøndby – FC Midtjylland kan live streames fredag den 17. maj kl. 17.00.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Brøndby IF

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her