Brøndby IF
Brøndby IF
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
26. Apr 2018
18:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Brøndby IF - FC Midtjylland med live stream

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard26. April 2018

Brøndby IF og FC Midtjylland mødes i pokalsemifinalen

Pokalsemifinalen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland kan live streames direkte online. Det ligner et brag en kamp mellem Brøndby og FC Midtjylland, som spiller foran et udsolgt Brøndby Stadion, og du skal selvfølgelig se kampen med live stream.

Brøndby og FC Midtjylland har allerede mødt hinanden tre gange i årets Superliga, og nu skal de altså også mødes i pokalsemifinalen. Der er ingen tvivl om, at Brøndby er klare favoritter til at besejre guldrivalerne fra FC Midtjylland, men der er så meget kvalitet på begge hold, at alt kan ske.

Se pokalsemifinalen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland direkte med live stream.

Brøndby har været stærke imod FC Midtjylland

Brøndby IF og FC Midtjylland har allerede mødt hinanden tre gange i denne sæson, og de kommer møde hinanden i både DBU Pokalen og Superligaen indenfor to uger.

Brøndby har været bedste i de foregående opgør, som alle er blevet vundet af Drengene fra Vestegnen.

Den første kamp blev spillet på Brøndby Stadion i en af sæsonens første kampe, og her vandt Brøndby 4-0 efter en opvisning. Siden har FC Midtjylland dog ændret opstilling, hvorefter de er blevet langt stærkere.

Den anden kamp var en anderledes tæt kamp, men Brøndby formåede alligevel at vinde 1-0.

For blot to uger siden mødtes de to hold så endnu engang på MCH Arena i Herning, og det var en fantastisk kamp.

FC Midtjylland kom foran 2-0 kort inde i kampen, og de virkede langt stærkere end Brøndby. Alligevel kom Brøndby tilbage på to mål af Kamil Wilczek og et enkelt af Anthony Jung, og de tog dermed et meget vigtigt skridt i mesterskabskampen.

Gentagelse af sidste år

Brøndby og FC Midtjylland mødte også hinanden i sidste sæsons pokalsemifinale, hvor vi fik et sandt drama.

FC Midtjylland kom foran 1-0 på et straffespark, men Brøndby udlignede kort efter. Siden fulgte en periode, hvor holdene blev mere påpasselige, men Christian Nørgaard scorede til allersidst, og han sendte dermed Brøndby i pokalfinalen.

FC Midtjylland har aldrig vundet pokalen

For FC Midtjylland ville det være historisk, hvis de gik videre til pokalfinalen. De har endda kvalificeret sig til hele fire finaler.

FC Midtjylland blev som bekendt stiftet i 1999, og deres første finale var i 2003, hvor man tabte 0-3 til netop Brøndby.

Siden har de været i finaler i 2005, 2010 og 2011, men de har tabt samtlige finaler, og nu må det være tid for FC Midtjylland, som også får svært ved at indhente Brøndby i Superligaen.

Se pokalkampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland direkte med online live streaming.

Hvordan ender Brøndby IF – FC Midtjylland live stream?

Brøndby har et stærkere hold, og de er endda på hjemmebane i kampen, som skal afgøres i aften.

Vi tror på 3-1 til Brøndby IF.

Hold øje med

Teemu Pukki, Brøndby IF og Mikkel Duelund, FC Midtjylland.

Hvornår kan man se Brøndby IF – FC Midtjylland live stream?

Brøndby IF – FC Midtjylland spilles torsdag den 26. april kl. 18.30 på Brøndby Stadion.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Brøndby IF

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her