Brøndby IF
Brøndby IF
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
11. Dec 2016
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Brøndby IF FC Midtjylland live stream: Superligaen sluttes på Vestegnen!

Mathilde Miller

Mathilde Miller11. December 2016

**Inden vi kan sende Superligaen på vinterpause, skal Brøndby IF have besøg af FC Midtjylland i en kamp, du kan streame live online direkte på din tablet, telefon, eller computer!

Når du live streamer Brøndby IF FC Midtjylland direkte behøver du ikke være tvunget til at sidde hjemme foran flimmeren, du kan streame kampe fra din telefon, computer eller tablet.
Det eneste, du skal bruge, er en aktiv betting-konto og en internetforbindelse for at være klar til at live streame Brøndby IF FC Midtjylland.**

Vinterferien venter

Vi er nået frem til den sidste runde inden jul, men inden de Superliga-mandskaber kan gå på en velfortjent ferie, skal vi have afviklet den sidste runde. Her skal Brøndby IF have besøg af Ulvene fra Herning i en kamp, der er helt afgørende i forhold til om Ulvene skal overvintre som nummer tre eller fire. Brøndby IF er sikre på at beholde andenpladsen, men for dem har kampen alligevel stor betydning, da alle gerne vil gå på ferie med en god fornemmelse i maven.

Røvfuld på Vestegnen##

Inden sidste runde er Brøndby syv point foran netop FCM. Omvendt ligger Midtjyderne med samme point som Randers FC og skal altså helt have de tre point med hjem, hvis de vil være sikre på, at holde tredjepladsen. Det bliver dog ikke nogen nem opgave. I dette efterår har BIF har leveret stærke præstationer hjemme foran SydSiden.

10 gange har de optrådt op egen græs og kun en enkelt kamp er blevet tabt og tre er endt uafgjort. Sagt med andre ord skal man levere en mandfolkeindsats, hvis man vil have andet end en røvfuld med hjem fra Vestegnen.

Det vidner den seneste hjemmekamp imod Silkeborg om. Her strålede holdet og spillede med stor energi og højintense løb. Specielt genpresset sag lige i skabet og Drengene fra Vestegnen efterlod aldrig deres modstandere lang tid på bolden.

Hård ved fysikken

Men den form for fodbold, som de gerne vil praktisere i BIF, slider på fysikken, og i det tætte program de seneste par uger, har det været tydeligt, at de var ved at løbe tør for kræfter.

Imod Randers fik de godt nok en sejr, men der skulle en sen scoring fra indskiftede Christian ”Greko” Jakobsen til, før sejren kom i land. Da de så skulle spille den tredje kamp på otte dage, var Brøndby endnu engang heldige med at få noget med hjem fra Esbjerg, der tilspillede sig chancer og også fik annulleret et mål på grund af offside. I den kamp var det ikke til at se at det var top imod bund.

Begge vil fremad

Tidligere på sæsonen har BIF vist at de har svært ved at spille imod hold, som parkerer bussen og ikke vil ret meget frem ad banen. Men det skal man ikke bekymre sig om imod Ulvene fra Herning. FCM vil gerne frem og spille bold og kampen har alle ingredienser til at blive en Superligaafslutning værdig.

Hvordan ender Brøndby IF FC Midtjylland live stream:

Det bliver to hold, der vil give deres venstre fod for at gå ordentligt på ferie. Derfor kan vi også se frem til en virkelig underholdende eftermiddag på Brøndby Stadion. Vi tror på scoringer til begge mandskaber, men at hjemmeholdet vinder, når uret rammer 90 minutter.

Vi tipper:

Vi tror, at Brøndby vinder 2-1.

Hold øje med:

Hany Mukhtar, Brøndby IF og Paul Onuachu, FC Midtjylland

Hvornår spilles Brøndby IF FC Midtjylland live stream?

Superligakampen imellem Brøndby IF og FC Midtjylland spilles søndag d. 11. december kl. 18:00 på Brøndby Stadion.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Brøndby IF

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her