Brøndby IF
Brøndby IF
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
25. Oct 2015
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Brøndby v FC Midtjylland Live

Mathilde Miller

Mathilde Miller25. October 2015

Det var ikke fortjent, at Brøndby fik tre point med hjem fra turen til Viborg i sidste weekend. Holdet spillede en frygtelig omgang fodbold, men det var møj-effektive foran mål, hvilket står i skarp kontrast til, hvad de har leveret tidligere.

Det ændrer dog ikke ved, at holdet er under voldsomt pres i forhold til at holde sig fast i toppen af tabellen. Som tingene ser ud nu, har de tre pint op til SønderjyskE, der lige nu ligger nummer tre. Men Superligaen er en af de ligaer i Europa, hvor det gør mest ondt at miste point. Det er så uendeligt tæt, og alle slår alle.

Der skal en helt anden indstilling til, hvis de skal have noget ud af det, når ulvene kommer på besøg i søndagens kamp. Det kan godt være, at det vil være mindre end 72 timer siden, at FCM spillede imod Napoli, men det var et velspillende midtjysk mandskab som faldt med ære.

Vipper:

Vi tror, at Brøndby IF vinder 1-0.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Brøndby IF

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her