Brøndby IF
Brøndby IF
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
13. Sep 2015
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Brøndby IF v FC Midtjylland Live

Mathilde Miller

Mathilde Miller13. September 2015

Man kan ikke andet end at have respekt for det stykke arbejde, som FC Midtjylland har leveret i dette efterår. Der var en del, som havde troet, at det midtjyske korthus ville falde sammen, da Glen Riddersholm stoppede kort efter, at man havde fejret klubbens første guldmedaljer.

Men sådan gik det langt fra. Jess Thorup tog over, og selvom det startede mindre kønt, er midtjyderne i et europæisk gruppespil for første gang samtidig med, at de har formået at holde fast i førstepladsen i Superligaen.

Det bliver naturligvis den største udfordring i FC Midtjyllands historie, men ind til nu ser det ud til at lykkes. Med Matthew Benhams mange penge i ryggen har man kunne bygge et sportsligt fundament, som har gjort, at man i dag fremstår som den førende klub i Dronningens Danmark.

Om det er en mission, der lykkes får vi første svar på, når midtjyderne skal en tur til Vestegnen, hvor Brøndby IF venter.

Vi tipper: Vi tror, at FCM vinder 2-1.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Brøndby IF

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her