Brøndby IF
Brøndby IF
vs
FC København
FC København
11. apr 2021
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Brøndby - FCK På Nettet: Sådan Ser du Kampen Online!

Torsten Hansen

Torsten Hansen11. april 2021

Du kan se Superliga-derbyet Brøndby IF – FC København online med live streaming! Ved at bruge online live streaming til at se fodbold, så slipper du for at betale dyrt for de store TV-pakker, og du kan i stedet se Brøndby – FCK på mobil, tablet eller computer!

Søndagens opgør mellem Brøndby og FCK har enorm betydning for klubbernes muligheder for medaljer og europæiske pladser.

Brøndby er røget ned på andenpladsen efter nederlaget i Midtjylland, men de er stadig kun et point fra førstepladsen.

FC København befinder sig på en kritisk fjerdeplads i Superligaen, og med otte point op til FC Midtjylland, så bliver næsten umuligt for dem at blande sig i kampen om det danske mesterskab.

Kravet for FCK er i hvert fald en sejr i søndagens derby på Brøndby Stadion, men det får de ikke nemt ved.

Det er fem kampe siden, at FCK har formået at besejre Brøndby, og med tanke på holdenes taktiske opsætning, så ligger kampen umiddelbart bedre til BIF.

Brøndby har brug for skarphed på chancerne

I mandags spillede Brøndby et ægte topbrag imod FC Midtjylland, som de endte med at tabe 1-0. Det var således tredje gang, at Brøndby tabte en ellers meget jævnbyrdig kamp imod de danske mestre, og der blev tabt meget vigtige point i kampen om det danske mesterskab.

Fælles for alle de tre kampe er, at Brøndby har været sat taktisk godt op til kampen, og de egentlig kan være fint tilfredse med deres præstationer.

Desværre for Brøndby, så bliver kampene afgjort i felterne, hvor de offensivt har manglet den afgørende skarphed.

Brøndby tilspiller sig ikke mange store, oplagte målchancer i løbet af en kamp, og hvis de skal slå FCK, så kræver det skarphed fra Mikael Uhre, Simon Hedlund og de andre offensive profiler.

FCK skal bygge videre på sejren

Situationen er langt mere kritisk hos FC København, som både sportsligt og økonomisk befinder sig i den mest udfordrende tid i mange år.

Efter det glippede Europa League-gruppespil i denne sæson, så er der et ekstremt pres på klubben i forhold til at sikre det i næste sæson, så man ikke går glip af de 100+ millioner kroner i den coronaramte klubkasse.

Efter tre kampe på stribe uden sejr, så tog FCK hjemme i Parken imod Randers i mandags. FCK fik en forfærdelig start på kampen, da de indkasserede et mål efter et hjørnespark efter få minutter.

Spillerne viste dog kvalitet, da de i løbet af 15 minutter havde vendt kampen på hovedet til 2-1.

Anden halvleg var ekstremt nervøs, men heldigvis for FCK, så blev der ikke scoret yderligere i kampen. Dermed holder FCK fortsat fast i det spinkle mesterskabshåb, hvilket de selvfølgelig er nødt til.

Nu skal Jess Thorup og FCK-holdet bygge videre på sejren, for de kan ikke bruge andet end tre point til noget som helst.

Se Brøndby – FCK på nettet med live streaming!

Profilerne

Der er mange profiler, men det er oplagt at nævne Jesper Lindstrøm, som har fået det store gennembrud i denne sæson.

Viktor Fischer er begyndt at score mål igen, og FCK har brug for ham i topform, hvis de skal vinde noget som helst.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Brøndby IF

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her

FC København

Se alle FCK-kampe med online live streaming og TV

FC København er blandt de mest populære hold i Danmark, hvorfor der selvfølgelig også er stor interesse for at se deres kampe. Hvis du

Læs mere om FC KøBENHAVN her