Brøndby IF
Brøndby IF
vs
FC København
FC København
21. jun 2020
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Derby Online: Brøndby - FCK Live Streaming

Torsten Hansen

Torsten Hansen21. juni 2020

Når der søndag aften spilles Københavner-derby på Brøndby Stadion mellem Brøndby IF og FCK, så har du muligheden for at live streame hele kampen online!

Danmarks klart største fodboldkamp skal desværre afvikles foran mange tomme pladser. Brøndby har fået tilladelse til at lukke omkring 3.000 tilskuere ind, hvilket selvfølgelig ikke er meget på Brøndby Stadion, men i det mindste er det nok til en god lydkulisse.

Brøndby er inde i en meget svær periode i øjeblikket, og de kommer til at få det svært imod FCK.

Ståle Solbakkens FCK-mandskab har også haft sine problemer i denne sæson, men de begynder at få flere profiler tilbage fra skader.

Brøndby og FCK er i øvrigt begge under hårdt pres for at vinde kampen, hvis de skal lykkedes med at indfri sæsonens målsætninger, som er hhv. top tre og det danske mesterskab.

Se derby-kampen mellem Brøndby og FCK direkte med live streaming!

Brøndby spiller første derby efter profilsalg

I de seneste to-tre sæsoner har Brøndby faktisk formået at spille lige op med FC København. De smed som bekendt mesterskabet på gulvet i deres ellers så fantastiske sæson, men Niels Frederiksens spillermateriale er bestemt ikke lige så godt som det, Alexander Zorniger havde til rådighed.

Kampen imod FCK søndag aften er Brøndbys første derby siden, at de solgte både Hany Mukhtar, Kamil Wilczek og Dominik Kaiser i januar.

Brøndbys offensiv er blevet markant svagere siden det transfervindue, og derfor bliver det interessant at se, hvordan de klarer det imod den stærke FCK-defensiv.

FCK-spillere har udviklet sig

FC København var inde i en svær periode, da Superligaen blev suspenderet, så det har ikke udelukkende været skidt for dem.

Jonas Wind og Viktor Fischer er ganske vist ikke 100 % klar til at spille endnu, men der går ikke længe.

I de store stjerners fravær, så har andre FCK-spillere haft muligheden for at gribe chancen, og flere har overrasket positivt.

Pep Biel blev hentet ekstremt dyrt for at erstatte Robert Skov, men havde det svært i efteråret. Man må dog sige, at han er kommet efter det, og han virker til at have bygget noget vigtig selvtillid op.

En anden spiller, der har været dygtig i foråret, er unge Mohamed Daramy. Han har været udråbt til et af Europas største talenter, men fik det ikke rigtigt vist på Superliga-holdet, når han fik chancen.

Det har han dog fået lavet om på, og han scorede begge FCKs mål i 2-0-sejren over AaB i onsdags.

Hvad bliver Brøndby – FCK?

FC København skal være favoritter, men derby-kampe er ofte svære at forudsige. Brøndby har selvfølgelig spillerne til at vinde kampen, men Niels Frederiksens mandskab er ikke for godt kørende i øjeblikket.

Vi tror på 2-1 til FCK.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Brøndby IF

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her

FC København

Se alle FCK-kampe med online live streaming og TV

FC København er blandt de mest populære hold i Danmark, hvorfor der selvfølgelig også er stor interesse for at se deres kampe. Hvis du

Læs mere om FC KøBENHAVN her