Brøndby IF
Brøndby IF
vs
Esbjerg fB
Esbjerg fB
19. aug 2018
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Brøndby - Esbjerg: Live streaming, optakt og startopstillinger

Torsten Hansen

Torsten Hansen19. august 2018

Se BrøndbyEsbjerg med online live streaming. Ved at live streame Brøndby IFs kamp imod Esbjerg fB, så slipper du for at købe dyre tv-pakker, og du kan i stedet se fodbold online.

Brøndby er storfavoritter til at vinde, når Esbjerg kommer forbi Vestegnen i Superligaens sjette runde. Vi skal dog ikke mange uger tilbage før vi havde en tilsvarende situation, hvor Brøndby tog imod en oprykker på hjemmebane, og kun fik et enkelt point ud af det.

Du kan se Superligakampen mellem Brøndby og Esbjerg online med live streaming!

Brøndby skal hente tre point imod Esbjerg

Der er lidt pres på Brøndby før deres hjemmekamp imod oprykkerne fra Esbjerg. I sidste weekend var Brøndby på besøg i Parken for at spille derby imod FCK, og de levede slet ikke op til forventningerne, og tabte kampen 3-1.

Dermed røg Brøndby ned på Superligaens fjerdeplads med 10 point efter fem kampe, hvilket i sig selv er nogenlunde godkendt.

FCK, AaB og FC Midtjylland ligger foran, og hvis ikke Brøndby skal sættes af i topkampen, så skal de simpelthen have tre point på hjemmebane imod en Superliga-oprykker som Esbjerg, der virkelig ikke har imponeret indtil videre.

Esbjerg fik den første sejr i mandags

Esbjergs første fire kampe i Superligaen var mildest talt dårlige. De var en smule uheldige med at tabe 3-2 på hjemmebane imod Vendsyssel, men derudover fik de kun to point ud af kampene imod FC Nordsjælland, FC Midtjylland og Randers.

Til gengæld stemplede Esbjerg for alvor ind i Superligaen i mandags, da de vandt den meget vigtige bundkamp imod SønderjyskE med 1-0.

Esbjerg solgte i sidste uge den shelt store profil Anders Dreyer til Brighton og Premier League, hvor han dog i første omgang skal spille med U23-holdet.

Dreyer var Esbjergs bedste spiller i sidste sæson, og selvom klubben har tilknyttet Rafael van der Vaart, så mangler man stadig en erstatning til højre kanten. Den seneste kamp mellem Brøndby og Esbjerg var tilbage i december 2016, hvor en lige kamp i Esbjerg endte 1-1.

Seneste kamp på Brøndby Stadion var fem måneder tidligere, hvor Brøndby-holdet vandt 4-0.

Du kan se Brøndby – Esbjerg direkte med live streaming!

Brøndby – Esbjerg: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Brøndby – Esbjerg:

Brøndby: Marvin Schwäbe – Johan Larsson, Paulus Arajuuri, Benedikt Röcker, Anthony Jung – Josip Radosevic, Dominik Kaiser, Kasper Fisker, Hany Mukhtar – Kamil Wilczek, Ante Erceg.

Esbjerg: Jeppe Højbjerg – Daniel Anyembe, Markus Halsti, Jeppe Brinch, Jesper Lauridsen – Jacob Lungi Sørensen, Lasha Parunashvili, Joni Kaiko – Mathias Kristensen – Adrian Petre, Emmanuel Oti.

Hvordan ender kampen?

Brøndby er store favoritter, og vi forventer en klar hjemmesejr.

Brøndby – Esbjerg: Holdets profiler

Hany Mukhtar, Brøndby og Adrian Petre, Esbjerg.

Brøndby – Esbjerg: Kick off og live stream

Brøndby – Esbjerg har kick off søndag den 19. august kl. 18.00.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Brøndby IF

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her

Esbjerg fB

De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider hold

Læs mere om ESBJERG FB her