Brøndby IF
Brøndby IF
vs
AaB
AaB
30. okt 2016
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Brøndby IF - AaB 30.10.2016 live stream: Underholdende kamp i vente

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard30. oktober 2016

Topkamp på Brøndby Stadion

Efter en spændende runde i pokalturneringen, er det igen tid til Superligaen. Det ligner på forhånd en målrig kamp, når AaB gæster Brøndby Stadion. Hjemmeholdet spillede onsdag en svær pokalkamp imod Frem, men Teemu Pukki sikrede sejren kort før tid. AaB gik videre med en 1-0 sejr over VSK Århus. Tidligere på sæsonen vandt Brøndby for første gang i mange år i Aalborg, så der er mulighed for revanche. Opgørene mellem de to hold plejer at være tempofyldte og med mange chancer, og du har muligheden for at se kampen direkte på vores gratis live stream!

Vanskelig optakt for Brøndby

Som skrevet, var Brøndby onsdag en tur forbi Valby Idrætspark for at spille mod BK Frem. I store dele af kampen var det ikke til at se hvem, der til dagligt spiller i Superligaen. Frem fik kampen på deres præmisser med en knoldet bane og en masse nærkampe.

Brøndby virkede omvendt ikke særligt motiverede, og de gik slet ikke til stålet. Heldigvis for dem kom deres finske topscorer Teemu Pukki ind og prikkede bolden i nettet til slutresultatet 2-1. De skal dog være skuffede over deres præstation, som ikke var på Superliga niveau.

Ganske vist sparede coach Alexander Zorniger en del spillere fra start, men der var blevet plads til Hany Mukhtar, som har været deres klart bedste spiller. Tyskeren spillede alle 90 minutter, men var anonym igennem hele kampen. Med sejren er Brøndby nu ubesejrede i fem kampe siden de tabte 0-1 i Lyngby.

Er Brøndby spillerne trætte?

Brøndby kom bragende fra sæsonstarten, og det var forfriskende at se deres ekstremt aggresive spillestil i Superligaen. De færreste hold havde prøvet at møde den slags fodbold før, men de virker til at have lært at spille mod det efterhånden.

Før spillestilen bliver succesfuld, kræver det, at alle spillerne er i fantastisk form. De kom på deres livs hårdeste opstart i sommers, da tyskeren kom til klubben, og indtil videre er det gået over forventning, men de virker efterhånden ved at være nedslidte.

I sidste ligakamp imod AGF blev både Andrew Hjulsager og Teemu Pukki sparet fra start på grund af træthed, og generelt ser spillerne mere flade ud, end de gjorde tidligere på sæsonen. Man kan frygte, at taktikken fejler, hvis spillerne kun er på 90 %.

AaB mangler offensiv power

AaB har igennem de seneste sæsoner stået for noget af Superligaens bedste fodbold. Der er dog blevet skiftet meget ud igennem det sidste halvandet år, og det er efterhånden svært at kende AaB-holdet. Udover cheftræneren ikke længere hedder Kent Nielsen, men derimod Lars Søndergaard, så har de også mistet mange profiler i forhold til det hold, der vandt mesterskabet i 2014.

Nicolaj Thomsen er i Nantes, ligesom hans kantkollega Kasper Kusk spiller i FCK efter et mislykket ophold i Twente. Over halvdelen af mesterskabsholdet er faktisk på andre addresser, og de nye spillere har ikke slået til. Derudover mangler de nogle skadede spillere i øjeblikket.

Rutinerede Thomas Enevoldsen har bøvlet med en knæskade hele sæsonen, og nu er den gal igen. Han får desværre ikke mulighed for at deltage i kampen. Det samme gælder peruvianske Edison Flores, der kom til klubben i sommers. Se om de to klubber fortsætter stimen af underholdende opgør på live stream hos Bet365.

Hvordan ender Brøndby v AaB live stream?

Brøndby er bedst kørende, men AaB har tidligeret haft et rigtigt godt tag på dem. Det ligner dog mest en hjemmesejr.

Vi tipper 2-1 i en underholdende kamp.

Hold øje med

Hany Mukhtar, Brøndby og Marco Meilinger, AaB.

Hvornår spilles Brøndby v AaB live stream?

Kampen spilles søndag den 30. oktober kl. 16.00 på Brøndby Stadion, Brøndby.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Brøndby IF

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her

AaB

Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Ener

Læs mere om AAB her