Bayern München
Bayern München
vs
Arsenal FC
Arsenal FC
4. nov 2015
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Bayern München v Arsenal FC Live Stream!!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 4. november 2015

De to hold spillede en aldeles fremragende kamp, da de mødtes for 14 dage siden i London.

Det var to helt lige hold, og derfor blev matchen også se seværdig for alle parter. Bayern havde klart bolden mest og burde også have bragt sig foran, men Petr Cech i Arsenal-buret viste endnu engang, at 33 år ikke er nogen alder for en verdensklassekeeper.

Nøøøj, Neuer

I den anden ende dummede verdens måske bedste målmand, Manuel Neuer, sig, da han gik forkert af et indlæg, som indskiftede Olivier Giroud headede i kassen.

I sidste minut stod Mesut Özil klar ved bagerste stolpe, da Hector Bellerin spurtede igennem i højresiden og lagde en perfekt pasning ind foran. Neuer så ud til at redde bolden, men det var bag linjen, at han slog den ud, og det blev dømt af baglinjedommeren. Måske første gang i historien, at det er sket.

Nu er det så op til Bayern at score sig en revanche, men de har faktisk haft det lidt svært mod Arsenal hjemme. For tre sæsoner siden tabte de 0-2 hjemme og var ved at ryge ud efter en 3-1 sejr ude, mens det blev 1-1 for to sæsoner siden efter 2-0 ude.

Vi tipper: Arsenal skal have point, og det har de fået før på Allianz Arena. Vi tipper 2-2.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Bayern München

Bayern München

FC Bayern München er uden sammenligning den mest populære af de tyske klubber. Uanset hvor lidt anseelse tysk fodbold har haft i omverdenen, er der altid folk, som har holdt med Die Bayern. Klu

Læs mere om BAYERN MüNCHEN her

Arsenal FC

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destrukti

Læs mere om ARSENAL FC her