Arsenal FC
Arsenal FC
vs
Tottenham
Tottenham
6. nov 2016
13:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Tottenham vs Arsenal live stream 06.11.2016: Kampen der ikke må tabes

Mathilde Miller

Mathilde Miller 6. november 2016

Hvis du er helt vild med engelsk fodbold, anbefaler vi, at du ser med, når Arsenal tager imod Tottenham, når der søndag skal spilles derby i London. Du kan live streame Arsenal vs Tottenham online direkte på din tablet, computer eller telefon og ved at streame Arsenal live online har man altid fodbolden lige ved hånden, hvad enten du er til gymnastikstævne med ungerne eller fødselsdag i familien. Der er altså ingen undskyldning for at gå slip af Arsenal vs Tottenham, som du kan streame live online!

Ugens topkamp

I en uge, hvor flere af de store hold er på overkommelige opgaver i Premier League, er der en enkelt kamp, som overstråler de andre. På Emirates Stadium skal Arsenal have besøg af ærkerivalerne fra Tottenham i en kamp, som ingen af de to rigtig har råd til at tabe. Både fordi det er så uhyggeligt tæt i toppen af tabellen, hvor Manchester City, Liverpool og Arsenal ligger helt lige med 23 point, og Tottenham med 20 point er nummer fem, og samtidig fordi rivaliseringen imellem The Gunners og The Spurs er iblandt de mest intense i engelsk fodbold.

Hadet hinanden i mere end 100 år

Rivaliseringen imellem de to klubber tog for alvor fart, da Arsenal flyttede til Highbury helt tilbage i 1913. Det legendariske stadion lå kun godt seks kilometer fra Tottenhams mindst lige så legendariske White Hart Lane. Der har The Spurs spillet siden 1899, og gør det fortsat, selvom deres Champions League kampe er flyttet til Wembley.

Igennem generationer har de to fangrupperinger kæmpet drabelige slag både i gaderne og på grønsværen. I dag er det dog mest kampene på stadion, som fylder, men The North London Derby er fortsat kampe, der ikke må tabes!

Gunners-fans elsker at grine af The Spurs, som hvert år er endt lavere en deres naboer siden 1995. Længe lignede det, at de ville bryde forbandelsen i sidste sæson, men Christian Eriksen og hans holdkammerater snublede noget så frygteligt i slutningen af sæsonen, og så måtte de se både mesterskab og sølvmedaljer smutte til anden side. Arsenal endte på andenpladsen kun et enkelt point foran Tottenham

Begge vil underholde

Siden Arsene Wenger tog over i Arsenal har han lige så stille udviklet holdet i en retning, hvor de i en lang årrække har været iblandt de mest boldbesiddende i Premier League, imens Tottenham måtte finde sig i at have status af at være et kontrahold.

Det er der dog blevet lavet om på efter ansættelsen af spanske Mauricio Pochettino. Nu vil begge mandskaber gerne have bolden og uge efter uge underholder de både fans og fodboldelskere med deres offensive tilgang til spillet.

Derfor er der heller ikke nogen grund til at tro, at det bliver kedeligt på søndag. Sidst endte det uafgjort 2-2 og det eneste, der er sikkert, er, der bliver scoret. Kun to gange siden 1999 er et North London Derby endt uden mål.

Hvordan ender Tottenham vs Arsenal live stream?

Ingen af de to kan finde ud af at pakke sig, så det bliver alt andet end trist. Begge hold har offensiven til at lave noget stort, og det her kan kun blive underholdende. Vi tror på uafgjort.

Vi tipper: Vi tror på, at kampen ender 2-2.

Hold øje med:

Christian Eriksen, Tottenham og Alexis Sánchez, Arsenal.

Hvornår kan jeg se Tottenham vs Arsenal live stream?

Kampen imellem Tottenham vs Arsenal spilles klokken 13:00 søndag d. 6. november på Emirates Staduim, London.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Arsenal FC

Arsenal FC

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destrukti

Læs mere om ARSENAL FC her

Tottenham

The Spurs er en af de ældste fodboldklubber i London. Klubben blev dannet under navnet Hotspurs FC i 1882, som et udspring af den lokale Cricketklub.

The Lane

I 1899 stod det klart, a

Læs mere om TOTTENHAM her