Arsenal FC
Arsenal FC
vs
Stoke
Stoke
12. sep 2015
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Arsenal FC v Stoke Live Stream!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø12. september 2015

Frustrationerne er til at føle på for Arsenals fans, som er blevet så skuffede i starten på denne sæson.

Det var jo nu, at man skulle spille med om mesterskabet, men resultaterne har ikke just været opmuntrende. Først tabte man premieren med 0-2 hjemme mod West Ham og fik også kun 0-0 mod Liverpool på Emirates.

Indimellem har man dog sejret med 2-1 ude over Crystal Palace og 1-0 ude over Newcastle, men det har knebet med målscorerne. Faktisk er topscoren lige nu en gut ved navn OG…altså Own Goal.

Potente spillere hos Potters

Stoke er et pudsigt hold, som har været i stand til at tiltrække en række store og umanerligt stærke spillere.

Bojan Krkic og Ibrahim Affellay forbinder man ikke just med tonserstilen hos The Potters, men man er måske ved at lave stilen om?

Der er dog spillere, som altid leverer og gør det svært for modstanderne. Peter Crouch er altid god for et hovedstødsmål, mens Ryan Shawcross og Jonathan Walters kæmper indædt om hver en bold.

Vi tipper: Arsenal skal vise, at de også kan score hjemme, og de skylder i den grad deres fans. Vi tipper 2-0.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Arsenal FC

Arsenal FC

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destrukti

Læs mere om ARSENAL FC her

Stoke

Stoke City FC har længe været regnet for en af de ældste fodboldklubber i verden, kun overgået af Notts County FC, som blev dannet i 1863. Klubben blev først for alvor kendt i den danske fodboldb

Læs mere om STOKE her