Arsenal FC
Arsenal FC
vs
Southampton
Southampton
2. feb 2016
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Arsenal FC v Southampton Live Stream!!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 2. februar 2016

Arsenal har vist svingende form på det seneste, og det er der ikke råd til i den tætte top i Premier League.

Førstepladsen er gledet The Gunners af hænde, og nu er der tre point op til Leicester. Det hul skal gerne lukkes senest med det indbyrdes opgør søndag d. 14. februar, men man vil da gerne snuppe førerpositionen inden da.

Derfor er det vitalt med tre point med Southampton, og der er også noget at revanchere for de røde fra det nordlige London.

I seneste indbyrdes opgør tabet man nemlig 0-4, og det er kun lykkedes at vinde en ud af de sidste fire kampe mod The Saints.

Vi tipper: Francis Coquelin og Alexis Sanchez er tilbage i fuldt vigør, og de to spillere kan blive afgørende. Vi tipper 2-0.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Arsenal FC

Arsenal FC

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destrukti

Læs mere om ARSENAL FC her

Southampton

Southampton FC har haft en noget omtumlet historie. Garvede fodboldelskere vil givetvis kunne huske klubben i sin storhedstid, som fast inventar i engelsk topfodbold i 80’erne og 90’erne, men såd

Læs mere om SOUTHAMPTON her