Arsenal FC
Arsenal FC
vs
Manchester City
Manchester City
21. dec 2015
21:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Arsenal FC v Manchester City Live Stream!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø21. december 2015

Manchester City var nede i sækken mod Swansea, men som et ægte tophold bankede de sig tilbage og tog sejren mod waliserne.

Føringen på 1-0 ved Wilfred Bony stod indtil sidste minut, hvor Bafetimbi Gomis, som netop blomstrede op, da Bony blev solgt til City, udlignede på et slangehug fra en lidt spids vinkel.

Den før så udskældte Yaya Touré tog dog bolden med sig op i den anden ende, og lidt heldigt fik han scoret sejrsmålet med et venstrebensskud i det lange hjørne.

2-0 og færdigt arbejde

Arsenal havde til gengæld alt under kontrol, da de var besøg på Villa Park for at møde bundholdet fra Aston Villa.

The Walcott blev hevet omkuld af Alan Hutton og fik et lidt tyndt straffe, som ikke bliver dømt hver dag. Men topscorer Olivier Giroud var ligeglad og iskold, da han satte 1-0 ind.

Kort før halvlegsbytte kørte The Gunners en perfekt kontra, hvor Aaron Ramsey tacklede bolden på egen banehalvdel, inden han løb op og afsluttede på Mesut Özils 13. assist i sæsonen. 2-0 til Arsenal, som tog dem ”top of the league”.

Vi tipper: Det bliver et brag uden lige, og vi tror, at Arsenal er en my bedre på egen bane. Vi tipper 2-1.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Arsenal FC

Arsenal FC

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destrukti

Læs mere om ARSENAL FC her

Manchester City

Der var engang, hvor Arsenal, Manchester United, Chelsea og sågar Liverpool dominerede alt i England. Men nu er en ny spiller dukket op til overfladen, og dem skal man ikke kimse ad. Manchester C

Læs mere om MANCHESTER CITY her