Arsenal FC
Arsenal FC
vs
Liverpool
Liverpool
14. aug 2016
17:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Arsenal FC v Liverpool: Premier League begynder med et brag!

Mathilde Miller

Mathilde Miller14. august 2016

Hvis du er vild med fodbold fra verdens hårdeste liga, bør du se med, når Arsenal og Liverpool mødes i Premier League. Arsenal Liverpool kan streames live online!

Ventetiden er slut!

Så er det lige ved og næsten, at verdens hårdeste liga sætter gang i den nye sæson. I weekenden begynder Premier League, og allerede fra første fløjt byder turneringen på en traditionsopgør af de helt store, når Arsenal og Liverpool tørner sammen allerede i sæsonpremieren.

Igennem årtier har de to været en del af den engelske elite og har gang på gang givet hinanden kamp til stregen og underholdt de millioner af fans, som kigger med over hele verden.

Garant for mange mål

Det er mere reglen end undtagelsen, at der bliver scoret mange mål, når The Gunners og The Reds tørner sammen og kun et enkelt af de seneste 10 er sluttet uden mål. I de resterende er der scoret mere end to.

Sidste gang gik det helt amok, boldene fløj om ørene på Simon og Mignolet og Petr Cech, og efter de 90 minutter, var der scoret seks kasser.

Roberto Firmino satte målscoringen i gang efter 10 minutter, og bragte Liverpool på 2-1 ni mutter senere. Alligevel var det Arsenal, som var tættest på de tre point. Sådan så det i hvert fald ud, da Olivier Giroud scorede sit andet mål til stillingen 3-1. Men i de døende minutter sendte Joe Allen bolden i kassen, og sikrede The Reds det ene point.

Klopp kiksede

Euforien ville ingen ende tage, da Jürgen Klopp blev præsenteret som ny manager i Liverpool FC. Og langt hen af vejen var hans første halve år da også en succes, men alligevel man de ikke være tilfredse på Merseyside. Klopp kiksede nemlig deltagelsen i Europa, da de tabte finalen i Europa League og endte på den ottendeplads, der give adgang til lige nøjagtigt ingenting.

I sidste sæson så man tydeligt i hvilken retning, det er han gerne vil have holdet til at gå, og nu har han så haft et transfervindue, hvor han for første gang har haft mulighed for at sætte sit eget aftryk på de spillere, der skal hente den succes til Liverpool, som både klubben og deres fans higer efter.

Der var mange rygter om Mario Götze, men ind til nu er den største signing, han har lavet, Sadio Mané, som er hentet i Southampton.

Sparsommelige Wenger

Man fornærmer ikke nogen ved at kalde Arsene Wenger for den mest sparsommelige manager i Premier League.

I årevis har han haft tonsvis af penge til rådighed, men køber kun, når han er sikker. I dette transfervindue har der også været voldsomt stille omkring The Gunners, som dog allerede tidligt sikrede sig Granit Xhaka.

Under EM i Frankrig viste han, hvor godt det er scoutet af Arsenal, da hans præstationer alene gjorde det værd at se det schweiziske landshold.

I sidste sæson var han en af de mest roste midtbanespillere i Bundesligaen, og han skal nok blive en fornøjelse at følge i Premier League. Wenger leverede en flot sæson sidste år, hvor de i sidste spillerunde snuppede andenpladsen foran Tottenham, således at de nu er endt over The Spurs hvert år siden 1996.

Men presset på de to hold er enormt, hvis de ikke vil stå i skyggen af Manchester City, Manchester United og Chelsea, som med Pep Guardiola, José Mourinho og Antonio Conte har lagt i kakkelovnen til en sæson af de helt store.

Hvordan ender Arsenal – Liverpool live stream?

Vi tror, at de to hold spiller op til dans med en begrænset succes, og at kampen ender med et point til hver.

Vi tipper 1-1.

Hold øje med

Granit Xhaka, Arsenal og Coutinho, Liverpool FC.

Hvad skal du spille på i Arsenal – Liverpool live stream?

Uafgjort giver odds 3,30, og spiller du på vores forslag 1-1, giver det odds 6,50 hos [Bet365](http://extra.bet365.dk/promotions/da/mobile-and-tablet/mobile-sports-live-streaming/?affiliate=365_ 511845).

Hvornår kan du se Arsenal – Liverpool live stream?

Kampen spilles søndag d. 14. august kl. 17:00 på Emirates Staduim.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Arsenal FC

Arsenal FC

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destrukti

Læs mere om ARSENAL FC her

Liverpool

Når ”You´ ll never walk alone” gjalder ud over Anfield Road, så må selv dem mest hardcore fodboldfan gribe sig til hjertet og synge med. Liverpools kendingsmelodi er et varemærke, som følger trup

Læs mere om LIVERPOOL her