Arsenal FC
Arsenal FC
vs
Leicester
Leicester
14. feb 2016
13:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Arsenal FC v Leicester Live

Mathilde Miller

Mathilde Miller14. februar 2016

Der er ved at blive skrevet et eventyr i engelsk fodbold, som end ikke HC Andersen kunne have gjort bedre. Da Premier League skulle sparkes i gang, var det vel kun den 38-årige tømrer Leigh Herbert, som troede på, at Leicester kunne blive engelske mestre. I hvert fald smed han fem pund på det usandsynlige resultat. Ikke engang klubben selv troede på det, og derfor venter der ikke andet guld, end det de i givet fald vil få hængt om halsen.

Men her hvor to tredjedele af sæsonen er spillet, er mesterskabet en klar mulighed. Næste opgave bliver ikke mindre interessant, da de skal en tur til Emirates, hvor Arsenal venter.

The Gunners har haft travlt med at udnævne Leicester til favoritter i løbet af ugen. Inden kampen er der fem point imellem de to hold, så der skal helst tre point på kontoen, hvis hjemmeholdet vil holde sig inde i kampen om guldmedaljerne.

Vi tipper:

Vi tror, at den 2-2.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Arsenal FC

Arsenal FC

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destrukti

Læs mere om ARSENAL FC her

Leicester

Efter at have været utroligt tæt på i flere år lykkedes det endelig for klubben at kvalificere sig til den fornemste liga i Fodboldens hjemland i 2014. Oprykningen er blandt andet kommet i land e

Læs mere om LEICESTER her