Arsenal FC
Arsenal FC
vs
Hull
Hull
20. feb 2016
13:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Arsenal FC v Hull Live

Mathilde Miller

Mathilde Miller20. februar 2016

Man kan godt forstå, hvis Arsenal har det lidt sådan, at weekendens runde i FA Cuppen ”bare” er en, der skal overstås.

På tirsdag venter FC Barcelona i kampen om en plads i kvartfinalen i Champions League, og kun et par dage efter er der rivalbraget i Premier League, når turen går til Old Trafford.

Jo, der er nok at se til både for folk i klubben og dens fans. Men selvom Hull er det mindst stjernespækkede mandskab, der er på tapetet, kan The Gunners langt fra nøjes med at lade kanonerne halvt. Hull ligger nemlig nummer et i Championship og er lige nu to point foran Middlesbrough, som godt nok har en kamp i hånden.

Hull ser altså ud til at være hurtigt retur i Premier League og er et hold, som helt sikkert vil gøre alt for at stoppe Arsenals mulighed for at vinde FA Cuppen for tredje gang.

Vi tipper:

Vi tror, at Arsenal vinder 2-0.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Arsenal FC

Arsenal FC

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destrukti

Læs mere om ARSENAL FC her