Armenien
Armenien
vs
Danmark
Danmark
4. Sep 2017
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se landskampen Armenien - Danmark direkte på live stream

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 4. September 2017

Danmark får det svært i Armenien

Det danske fodboldlandshold kommer mandag aften på en svær opgave i Armenien, og du skal selvfølgelig se landskampen direkte på live stream! Det er kort efter den hårde kamp imod Polen, men vi skal alligevel have tre point for at have en chance for at nå VM i Rusland i 2018. Vi har stadig en mulighed for at kvalificere os via playoff, som består af de otte bedste toere fra de ni grupper. Det er den tredje kvalifikation i streg, hvor vi er i gruppe med Armenien, og vi kan derfor slet ikke tillade os at undervurdere dem. Vi har dog ikke tabt i nogle af de to kampe, vi har spillet i Yerevan. Se landskampen mellem Armenien og Danmark direkte på live stream!

En stjerne over dem alle hos Armenien

Det er små med profiler hos Armenien, men de har dog én verdensstjerne på holdet. Henrikh Mkhitaryan har i Shakhtar Donetsk, Borussia Dortmund og nu Manchester United vist, at han hører til på den øverste hylde i Europa.

Hans drive med fodbolden ser man ikke så ofte, og så er han samtidig meget målfarlig. Han har lavet 23 mål i sine 64 landskampe for Armenien, og han scorede faktisk i Parken, da vi vandt 2-1 over dem tilbage i 2014. Pierre-Emile Højbjerg og Thomas Kahlenberg scorede de danske mål ved den lejlighed.

Danmark har mange offensive muligheder

Over de senere år har det været tyndt med offensive profiler på det danske landshold. Nicklas Bendtner plejede at præstere, men der var ikke rigtigt nogle alternativer. Det har dog ændret sig meget på det seneste, og landstræner Åge Hareide råder faktisk over nogle dygtige og samtidigt unge spillere i front.

Det er næsten givet, at sidste sæsons Æresdivisionstopscorer Nicolai Jørgensen skal starte på banen, men det er svært at sige, hvem han skal spille med. Yussuf Poulsen har længe været fast mand i RB Leipzig, hvor han gør det glimrende, mens Kasper Dolberg har fået en dårlig sæsonstart. Det er dog godt at kunne smide nogle giftige ind fra bænken uanset. Se landskampen mellem Armenien og Danmark direkte på live stream!

Hvordan ender Armenien – Danmark live stream?

Danmark er selvfølgelig favoritter, og vi har ikke råd til at miste point.

Vi tror på 1-2 til Danmark

Hold øje med

Henrikh Mkhiraryan, Armenien og Christian Eriksen, Danmark.

Hvornår kan du se Armenien – Danmark live stream?

Armenien – Danmark spilles mandag den 4. september kl. 18.00 på Vazgen Sargsyan Republican Stadium
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Se hvordan du kan se Armenien v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her