Armenien
Armenien
vs
Danmark
Danmark
7. Sep 2015
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Armenien v Danmark Live Stream

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 7. September 2015

Det var lige ved og næsten for Danmark, da de mødte Albanien i Parken i fredags.

En fyldt nationalarena og super stemning kunne dog ikke omsættes til mål, så kampen endte 0-0 til stor jubel for Albanien.

Dermed er de stadig a point med Danmark, men de har en kamp mere at spille end danskerne.

Til gengæld er de rød-hvide bedre indbyrdes, så ved pointlighed ligger danskerne altså øverst. Vi skal også huske på, at de rød-hvide er sikre på mindst en tredjeplads, og den giver jo to play off kampe til EM i Frankrig, medmindre man faktisk slutter som den bedste treer af alle, for den får en direkte plads ved næste sommers slutrunde

Husker du 0-4?

Nu gælder det så Armenien, som vi jo vandt over i Parken sidst. De kan ikke nå noget som helst, så der vil ikke være den store motivation hos hjemmeholdet.

Dog kan de jo godt huske, hvordan det er at vinde over de netop Denmark. I en forfærdelig kamp, set fra et dansk perspektiv, vandt de hele 4-0 i Parken i 2013 og var med til at forhindre Denmark i at komme til VM i Brasilien.

Den slags skulle vi gerne være forskånet for denne gang, hvor tre danske point vil lægge pres på Albanien, som senere samme aften tager imod Portugal.

Vi tipper: Vi hepper på de rød-hvide drenge og tror på en sejr. Vi tipper 0-2.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Se hvordan du kan se Armenien v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her