Ajax
Ajax
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
25. Nov 2020
21:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Ajax - Midtjylland Live Stream: Se Ajax - FCM Online

Torsten Hansen

Torsten Hansen25. November 2020

Se Champions League-kampen mellem Ajax og FC Midtjylland direkte med online live streaming!

Det er absolut sidste chance for FC Midtjylland, hvis de skal spille sig videre, og dermed også spille europæisk fodbold efter vinterpausen.

FCM har tabt de første tre kampe imod Atalanta, Liverpool og Ajax. Det står allerede klart, at FC Midtjylland ikke går videre fra Champions League-gruppespillet, men det kan sagtens tænkes, at de erobrer tredjepladsen, som giver adgang til Europa League.

Der er dog ingen tvivl om, at Ajax er favoritter til at vinde aftenens kamp. De var det bedste hold på banen, da de for tre uger siden besøgte MCH Arena i Herning, men det betyder ikke, at de også vinder den omvendte kamp.

Se Ajax – FC Midtjylland med online live streaming!

Ajax er i vild form

Selvom Ajax i de senere år har solgt nogle vanvittigt store profiler, så bliver de ved med at imponere. Efter en lidt svingende start på denne sæson, så kører det nu på skinner for Ajax.

Efter deres vanvittige 13-0-sejr imod VVV Venlo, så spillede de en meget flot udekamp imod Atalanta, men de fik kun et point ud af det.

Siden har de vundet fire kampe på stribe imod Fortuna Sittard, FC Midtjylland, Utrecht og senest vandt de vandt 5-0 over Heracles.

Lassina Traore, David Neres og Dusan Tadic scorede et mål hver, mens Zakaria Labyad kom på tavlen to gange.

FC Midtjylland er tilbage på sporet

Man kan sige det samme om FC Midtjylland, som dog ikke er lige så godt kørende. Der var ikke meget at sige til deres Champions League-nederlag imod Liverpool og Ajax på hhv. 2-0 og 2-1, men deres præstation imod FC Nordsjælland i 4-1-nederlaget var elendig.

Det skulle der laves om på. FC Midtjylland viste dog tydeligt, at de er Danmarks bedste hold, da de slagtede FCK med 4-0 i Jess Thorups første Superliga-kamp i sin nye stilling.

I weekenden vandt FC Midtjylland med 2-1 på udebane imod AGF. FCM skabte ikke ret mange chancer, men de var kyniske, og det er sådan man vinder mesterskaber.

Det ligner en god kamp

Man må formode, at Ajax kommer til at have bolden i størstedelen af kampen. De havde bolden i 52 % af tiden i Herning, men da var de også foran 2-0 efter kun 13 minutter.

FCM kommer til at veksle mellem at presse højt og lavt. Ajax får det nemt, hvis ikke de bliver presset højt, men omvendt skal der heller ikke efterlades for meget plads.

Der bør komme masser af chancer og mål, men FCM skal spille fantastisk, hvis de skal have point med hjem fra Amsterdam.

Hvad bliver kampen?

Ajax er selvfølgelig klare favoritter, men det er slet ikke udelukket, at FCM kan skabe et resultat og tage point med hjem.

Vi tror på 3-1 til Ajax.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Ajax

Ajax

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om AJAX her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her