AGF
AGF
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
24. nov 2019
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

AGF - Brøndby Live Stream: Sådan ser du fodbold online

Torsten Hansen

Torsten Hansen24. november 2019

Se AGF – Brøndby Live Stream

Superliga-kampen mellem AGF og Brøndby kan live streames direkte på nettet! Søndag aften mødes de to traditionsklubber AGF og Brøndby i den sene Superliga-kamp, og du kan se den hele med online live streaming.

Der venter en underholdende og spændende kamp med masser af tilskuere på tribunerne i Århus. Det er to af Danmarks absolut største fodboldklubber, der mødes.

For AGFs fans er der ingen klub, de hellere vil besejre end Brøndby. Hadet til FC København er for de fleste af Brøndbys fans større, men der er stadig en rivalisering mellem AGF og Brøndby, som dominerede dansk fodbold i 1980’erne.

Selvom hverken AGF eller Brøndby har vundet mesterskaber indenfor de seneste mange år, så er det stadig en underholdende kamp hver gang de mødes.

Du kan se AGF – Brøndby IF direkte med live streaming online!

AGF vandt klart på Brøndby Stadion

AGF og Brøndby har mødt hinanden en enkelt gang tidligere i denne sæson. Brøndby var klare favoritter til at vinde kampen på Brøndby Stadion, men sådan skulle det ikke gå.

Det stod 0-0 ved pausen efter en relativt jævnbyrdig første halvleg. 12 minutter inde i anden halvleg scorede Bror Blume til 1-0 for AGF, og imod slutningen af kampen, da Brøndby skulle satse for at score udligningen, så viste AGF kynisme i den anden ende.

Først scorede Jakob Ankersen til 2-0 med fem minutter igen, hvilket nærmest afgjorde kampen, og i overtiden scorede Patrick Mortensen til 3-0.

Nederlaget gjorde ondt på Brøndby, og de hævne sig i aftenens kamp. Hvad angår ydmygelser af rivalerne, så vandt Brøndby dog hele 7-0 for få år siden på Ceres Park, hvilket de nok også godt kan huske i Århus.

Brøndby får anfører og topscorer tilbage

Kamil Wilczek har været Brøndbys klart bedste og vigtigste spiller i et par år efterhånden. Brøndby har dog måtte klare sig uden ham i de seneste to kampe i Superligaen grundet hans dumme udvisning imod Randers.

Brøndby formåede ganske vist at vinde med 1-0 i Silkeborg og 2-1 på Brøndby Stadion imod Esbjerg, men præstationerne var bestemt ikke overbevisende.

Nu venter der en væsentlig sværere opgave på udebane imod AGF.

Fantastisk atmosfære venter i Århus

Vi kan se frem til en elektrisk atmosfære på Ceres Park i Århus. Fodboldfolket i smilets by er begyndt at vågne op igen nu, hvor AGF præsterer flot på banen, og der forventes over 15.000 på stadion.

Brøndby kommer – som altid – med et par tusinde tilskuere, og AGF har også selv haft held med at lokke fansene på stadion.

Der bliver næppe udsolgt, men mindre kan også gøre det.

AGF – Brøndby: Hvad bliver kampen?

Brøndby har et lidt stærkere hold på papiret, men det er svært at spå om kampen.

Vi tror på 1-1 efter en tæt kamp.

De store profiler

Mustapha Bundu har været fremragende for AGF i denne sæson, og det samme kan selvfølgelig siges om Kamil Wilczek.

Hvornår kan man se AGF – Brøndby online?

AGF – Brøndby kan live streames søndag den 24. november kl. 18.00.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

AGF

AGF

AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller

Læs mere om AGF her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her