AGF
AGF
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
23. sep 2018
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

AGF - Brøndby | Live Stream | Se Superliga fodbold online

Torsten Hansen

Torsten Hansen23. september 2018

AGF og Brøndby mødes søndag aften i Superligaen, og du kan live streame kampen på nettet. Det er en af Superligaens sjoveste kampe, når de gamle rivaler fra AGF og Brøndby mødes, og hvis du ikke skal se fodbold på Ceres Park, så kan du live streame AGF – Brøndby online.

AGF fik sæsonens første nederlag i sidste weekends kamp imod AC Horsens, og de skal tilbage på sporet imod Brøndby, som kommer til kampen med en række dårlige resultater.

Der har været nogle meget underholdende kampe mellem AGF og Brøndby i løbet af de seneste par år, og vi håber på endnu et brag af en kamp.

Live stream AGF – Brøndby på nettet.

AGF tabte for første gang

AGF var kommet ganske fint fra start, og der er generelt god stemning omkring klubben. Man har bygget et nyt klubhus med gode faciliteter, og det ser bedre ud økonomisk end det har gjort i lang tid.

Resultaterne har også været med AGF under David Nielsen, men i sidste weekend tabte de sæsonens første kamp, og det sætter dem lidt tilbage.

AGF mødte AC Horsens på udebane, og de tabte kampen 3-2. Der var ikke mange positive ting at tage med for AGF, men omvendt så møder de et Brøndby-hold, som er i en endnu værre forfatning lige nu.

Krise i Brøndby

Det er efterhånden passende at bruge ordet krise om Brøndbys nuværende situation. Efter to fantastisk år under Alexander Zorniger, som har været med til at forvandle klubben i en positiv retning, så er de nu inde i en mindre god periode for første gang under tyskeren.

Efter en resultatmæssig fornuftig start i Superligaen, så har Brøndby nu kun vundet en af de seneste fem kampe, og det var en heldig sejr imod oprykkerne fra Vendsyssel.

Derudover har Brøndby tabt imod FCK, Esbjerg og SønderjyskE, mens de har spillet uafgjort imod FC Midtjylland.

Alexander Zorniger ville ikke lade sine spillere interviewe efter det seneste nederlag, og det fortæller noget om, hvor presset cheftræneren er i øjeblikket.

Besejrer Brøndby AGF, så er de dog fortsat med i toppen af Superligaen, og det er ikke så unaturligt at have en dårlig periode, når man har udskiftet så mange spillere på holdet.

AGF må undvære Amini

AGF må undvære en af holdets vigtigste midtbane spillere, da australske Mustafa Amini sidder ude med karantæne. Han fik en dum udvisning imod AC Horsens, og kan derfor ikke tage del i kampen imod Brøndby.

Det er svært at sige, hvem der erstatter ham, men Martin Spelmann er et godt bud. Den tidligere Brøndby-spiller er meget løbestærk, og det kan blive vigtigt imod Brøndby med deres specielle spillestil.

Hvad bliver AGF – Brøndby live stream?

AGF er gode på hjemmebane, men Brøndby må alligevel være favoritter.

Vi regner med en tæt kamp, som Brøndby vinder.

Kampens profiler

Jens Stage er ved at udviklse sig til en ikonisk spiller i AGF, og han har tidligere båret anførerbåndet i Pierre Kanstrups fravær. Hos Brøndby skal man holde øje med Kamil Wilczek, som har været meget farlig i denne sæson.

Hvornår kan man se AGF – Brøndby live stream?

AGF – Brøndby kan ses søndag den 23. september kl. 18.00.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

AGF

AGF

AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller

Læs mere om AGF her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her