AaB
AaB
vs
SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
1. jul 2020
20:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se AaB - SønderjyskE Live Streaming Online - Pokalfinalen

Torsten Hansen

Torsten Hansen 1. juli 2020

Pokalfinalen 2019/2020 spilles onsdag aften i Esbjerg, når AaB og SønderjyskE mødes, og du kan heldigvis live streame hele kampen online.

Vi får en meget speciel pokalfinale i denne sæson. Dels, så spilles kampen ikke i Telia Parken, som den plejer, men derimod på det noget mindre Blue Water Arena i Esbjerg.

Derudover, så har vi stadig strenge restriktioner omkring forsamlinger, hvorfor vi kommer til at have omkring 2.000 tilskuere til kampen, hvilket desværre er mindst 10 gange færre end vi ville have under normale omstændigheder.

Det ændrer dog slet ikke på betydningen af pokalfinalen. For både AaB og SønderjyskE er enhver titel en stor bedrift, og særligt for sidstnævnte.

SønderjyskE har aldrig nogensinde vundet den danske pokalturnering, så træner Glen Riddersholm og spillerne kan skrive sig ind i historiebøgerne, hvis de formår at besejre AaB.

Glen Riddersholm har spinnet i pressen

Op til så stor en kamp som denne, så skal der selvfølgelig også skabes en optakt i pressen. SønderjyskE-træner Glen Riddersholm var i løbet af ugen ude og sige, at det ville være et mindre mirakel, hvis SønderjyskE skulle vinde DBU Pokalen.

Set i et historisk perspektiv, så har han måske en point, men nu snakker vi om en enkelt kamp på neutral grund mellem to midterhold i Superligaen, så det er selvfølgelig ikke tilnærmelsesvist et mirakel, hvis SønderjyskE.

AaB-træner Jacob Friis har også efterfølgende udtalt, at det selvfølgelig kun er for at lægge presset over på AaB.

Inderst inde ved Glen Riddersholm det også, men det giver kampen noget omtale.

Lucas Andersen skal gøre forskellen

Der er ikke den store forskel på AaB og SønderjyskE. AaB har en bedre og dyrere spillertrup, hvilket er helt naturligt, men større er forskellen dog heller ikke.

AaB har dog en spiller, som er længder bedre end alle de andre spillere på banen, og her er der selvfølgelig tale om Lucas Andersen.

Han plejer at tage et stort ansvar, og i en så vigtig kamp, så er det også ham, der skal bære holdet.

AaB kan formentlig ikke holde på Andersen i hele næste sæson, men hvis man eventuelt skulle kunne overtale ham, så er Europa League-fodbold nok meget vigtigt for ham.

Bud på resultatet

Det er en relativt åben kamp, hvor AaB spiller for spiller er stærkest. AaB-holdet har dog været meget svingende i denne sæson, og det er lidt svært at blive klog på dem i øjeblikket.

Det ville dog ikke være en sensation eller mirakel, hvis SønderjyskE skulle gå hen og vinde kampen, hvilket Glen Riddersholm ellers har fortalt i pressen.

Vi tror på 2-1 til AaB efter en god og tæt kamp.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

AaB

AaB

Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Ener

Læs mere om AAB her

SønderjyskE Elitesport

SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her