AaB
AaB
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
20. sep 2015
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se AaB v Brøndby IF Live

Mathilde Miller

Mathilde Miller20. september 2015

Brøndby IF spillede et brag af en kamp imod FC Midtjylland i forrige runde af Superligaen. Nu skal de den lange tur til Aalborg for at møde AaB.

Her skal de endnu engang finde deres bedste version af dem selv frem, hvis det ikke skal ende med en meget lang tur hjem fra Aalborg.

Det kan nemlig godt være, at AaB i sidste weekend fik en på snuden af FC København, som vandt med 4-2 i Telia Parken, men de bolsjestribede nordjyder har det med at finde et ekstra gear frem, når de blå/gule fra Vestegnen kommer på besøg.

Således har Brøndby IF kun vundet to af de seneste 10 indbyrdes kampe. Tidligere har der helt sikkert været en Kent Nielsen-effekt over de kampe. Men nu hedder træneren i AaB Lars Søndergaard, og han har også en fin statistik imod Brøndby fra sin tid i SønderjyskE.

Vi tipper:

Vi tror, at Brøndby IF vinder 2-1.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

AaB

AaB

Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Ener

Læs mere om AAB her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her