HB Køge
HB Køge
vs
FC Vestsjælland
FC Vestsjælland
28. May 2016
15:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Vestsjælland

Der har sjældent, at der er knyttet store forventninger til en oprykker. Men lige netop i dette tilfælde kan man godt begynde at spærre øjnene op. For FC Vestsjælland er nok en ny klub på markedet, men de har formået at handle godt ind, og så har de i Ove Pedersen en snu rotte, som kender sine pappenheimere. Med andre ord, så er FCV en af de mest spændende nye klubber i landet, og hvis du også vil følge dem, så anbefaler vi FC Vestsjælland live stream! Klubben er nærmest frisk fra trykken og blev startet 1. juli 2008, da Slagelse B & I fik en professionel struktur, og det blev så til FC Vestsjælland.

Sådan en klub skal have penge at starte op for, og de kommer fra Kurt Andersen, også kendt som ”Onkel” Kurt. Han var i en årrække nærmest ene mand skyld i, at AGF kunne holde sig oven vande rent økonomisk, da han som en anden mæcen skød penge i den synkende skude i Smilets By.

Det viste sig senere, at skuden godt kunne flyde på vandet, og det håber man naturligvis også på i Slagelse og omegn. Skrækhistorien på disse kanter er jo byens damehåndbold, som under navnet Slagelse Dream Team førte sig frem med Anja Andersen som træner. Men da hun trak stikket forsvandt alle stjernerne og pengene, og i februar 2013 blev klubben erklæret konkurs og tvangsnedrykket til 2. division.

Helt så galt behøver det jo ikke at gå for fodbolden i det vestsjællandske, som har haft både Jeppe Tengbjerg og Michael Schjønberg som trænere. Nu er det imidlertid Ove Pedersen, der har tøjlerne, og han har masser af erfaring fra den bedste danske række. Over to omgange var han synonym med Esbjerg fB, og han havde også en afstikker til AGF, som var et mindre succesfuldt ophold. Nu skal han så føre FC Vestsjælland til hæder og ære, og her har han fået handlet godt og grundigt ind. Jan Kristiansen, som han kender fra de gamle Esbjerg-dage, er kommet til efter et katastrofalt ophold i Brøndby, hvor han var Danmarks dyreste bænkevarmer. Men måske kan Ove P. få gang i ”Krølle” igen. Desuden har man hentet Dennis Sørensen hjem fra Tyskland og ikke mindst Michael Lumb, som er hapset i Zenith Skt. Petersburg.

Hvad de så i den unge dansker i første omgang er svært at få øje på, men eventyret må have været lærerigt (og indbringende), og nu skal han så bevise sit værd i Superligaen igen. Måske kan han blive løsningen på det kroniske problem på venstre back på landsholdet med en god indsats? Man har jo lov at håbe. FC Vestsjælland minder på mange måder om det Farum-hold, som spillede sin første sæson i Superligaen i 2002-03, og de skulle jo kun bruge 10 år på at blive danske mestre.

Sådan ser du FC Vestsjælland live stream

Opret en konto på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se FC Vestsjælland live stream, så er du kommet til det rette sted. På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, soveværelset, altanen eller sommerhuset, mens du ser FC Vestsjælland live stream.

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos DR TV

se hos DR TV