SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
vs
Lyngby
Lyngby
21. apr 2017
20:15
match page arrow
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

SønderjyskE – Lyngby live stream 21.04.2017: SønderjyskE og Lyngby slås om bronze

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard21. april 2017

Bronzekamp mellem SønderjyskE og Lyngby

Fredag aften spilles der bronzekamp i Haderslev, når SønderjyskE og Lyngby mødes, og du kan se kampen på live stream! Både SønderjyskE og Lyngby har haft det en smule svært i mesterskabsspillet, men de er fortsat med i kampen om tredjepladsen i Superligaen. Lyngby har vundet begge indbyrdes opgør over SønderjyskE i denne sæson, men værterne vil være topmotiveret for at lave om på det. Lyngbys største profil Jeppe Kjær har siddet ude med skader i de seneste to kampe, og Lyngby vil gå langt for at få ham tilbage i kamp. Se SønderjyskE – Lyngby på live stream!

SønderjyskE har ikke scoret mod Lyngby i år

SønderjyskE og Lyngby har mødt hinanden to gange i denne sæson, og det er De Kongeblå, der har klaret det bedst. Første opgør var meget tidligt på sæsonen, hvor SønderjyskE brugte mange kræfter på Europa League playoff, og det gik udover præstationerne i Superligaen. Lyngby vandt kampen i Haderslev 1-0 på et flot mål af Mikkel Rygaard.

Anden kamp blev spillet i det københavnske, hvor Lyngbys Kim Ojo startede på banen for første gang. Det skulle vise sig at være en god disposition af David Nielsen, da den store angriber header åbningsmålet i kassen til 1-0 efter blot seks miuntters spil. Jesper Christjansen udbyggede til kampens slutresultat 2-0 i slutminutterne.

Helt åben kamp om bronzen

Med syv kampe igen af mesterskabsspillet i Superligaen, så er der fortsat meget spænding om bronzemedaljerne. Mens FCK og Brøndby har taget sig af hhv. første- og andenpladsen, så spiller de resterende fire hold med om bronzen.

FC Midtjylland og FC Nordsjælland har begge 42 point, mens Lyngby har 40 og SønderjyskE 39. Dermed kan Lyngby med en sejr kravle op på tredjepladsen, hvilket ville være en flot præstation for oprykkerne, der blot havde som mål at overleve i Superligaen i denne sæson. Se den spændende topkamp mellem SønderjyskE og Lyngby på live stream!

Hvordan ender SønderjyskE – Lyngby live stream?

SønderjyskE er favoritter til at vinde, selvom de ikke har besejret Lyngby i denne sæson. Det ligner dog en lige kamp.

Vi tror på 1-1 i en tæt og god kamp.

Hold øje med

Johan Absalonsen, SønderjyskE og Jens Odgaard, Lyngby.

Hvornår kan du se SønderjyskE – Lyngby live stream?

SønderjyskE – Lyngby spilles fredag den 21. april kl. 20.15 på Sydbank Park, Haderslev
* Du skal være logget ind og have midler på din konto
eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

Ikke muligt med dansk IP - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

SønderjyskE Elitesport

SønderjyskE Elitesport

SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her

Lyngby

Følg nedenstående link for holdet siden.

Læs mere om LYNGBY her