Real Madrid
Real Madrid
vs
Barcelona
Barcelona
23. apr 2017
20:45
match page arrow
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Real Madrid – Barcelona live stream 23.04.2017: El Clasico i Madrid

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard23. april 2017

Barcelona skal vinde El Clasico i Madrid

Barcelona er hårdt presset før El Clasico, og de er tvunget til at hente tre point imod Real Madrid. Verdens største fodboldkamp venter på Santiago Bernabeu, og du kan selvfølgelig se kampen på live stream. Hverken Real Madrid eller Barcelona er i topform, og de har begge spillet store Champions League kampe, men det hele er ligegyldigt, når El Clasico bliver fløjtet i gang. Barcelona må undvære Neymar, der har fået en dum karantæne, og det ser meget svært ud for Blaugrana. De har dog tidligere præsteret, når de har været mest presset, så det kan ikke udelukkes, at de vinder. Se Real Madrid – Barcelona på live stream!

Barcelona har været ringe på udebane

Det har været en turbulent sæson for de forsvarende spanske mestre. Luis Enrique har meldt ud, at han ikke kan fortsætte som cheftræner i næste sæson, og det skaber usikkerhed i Barcelona. Holdet har været alt for svingende i denne sæson, og især på udebane har de haft det svært.

De har faktisk tabt fire af deres seneste seks udekampe, og flere af dem har været grimme. De fik i februar måned en afklapsning i Paris, og fik samme tur i Torino mod Juventus for få uger siden. Derudover har de både tabt i Malaga og imod Deportivo la Coruna i La Liga. De skal derfor præstere deres ypperste, hvis de skal hente tre point mod Real Madrid.

Neymar sidder ude med karantæne

Det er kun blevet gjort væsentligt sværere af, at Barcelona må undvære driblekongen Neymar, der sidder ude med karantæne. Brasilianeren fik to meget dumme advarsler i kampen mod Malaga, og da han forlod banen hånede han fjerdedommmeren, hvilket det spanske fodboldforbund har takseret til yderligere to karantænedage.

Det kan tvinge Luis Enrique til at justere system en smule, og de spiller muligvis en ren 4-4-2, som de havde stor succes med, da de vandt 4-0 på Bernabeu. I den kamp sad Lionel Messi på bænken fra kampens start, og Sergi Roberto kom i stedet ind på holdet som højre kant. Vi forventer, at Neymars karantæne skaber plads til Arda Turan, som kan spille venstrekanten.

Real Madrid må formentlig undvære Pepe, der scorede et flot mål i lokalopgøret mod Atletico Madrid tidligere på ugen. Der venter et enormt spændende og afgørende opgør, så du bør se kampen på live stream!

Hvordan ender Real Madrid – Barcelona live stream?

Real Madrid må siges at være favoritter, men Barcelona kan sagtens skabe et resultat.

Vi tror på 3-2 i et fantastisk opgør.

Hold øje med

Luka Modric, Real Madrid og Lionel Messi, Barcelona.

Hvornår kan du se Real Madrid – Barcelona live stream?##

Real Madrid – Barcelona spilles søndag den 23. april kl. 20.45 på Santiago Bernabeu, Madrid.
* Du skal være logget ind og have midler på din konto
eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

Ikke muligt med dansk IP - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Real Madrid

Real Madrid

Real Madrid er en af allerstørste klubber i verden. Overalt på kloden følger dedikerede fans Kongeklubben med den stolte historie. Også i Danmark findes en trofast skare af Madridistas med den he

Læs mere om REAL MADRID her

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her