FC Porto
FC Porto
vs
Juventus
Juventus
22. feb 2017
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Porto – Juventus live stream 22.02.2017: Juventus har fundet formen

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard22. februar 2017

Juventus skal sikre udgangspunkt mod Porto

Onsdag aften skal Juventus på en svær opgave, når de på udebane møder Porto. Det vil vrimle med klassespillere, så du skal naturligvis se kampen på live stream. Porto viste ikke et højt niveau i Champions League gruppespillet, men det unge hold har udviklet sig igennem sæsonen. Det samme kan siges om Juventus, som efter en flad start, har vundet rub og stub i den seneste periode. For italienerne gælder det om at sikre sig et fornuftigt udgangspunkt før returkampen i Torino, mens Porto formenlig er tvunget til at vinde for at gå videre. Find af det om det lykkedes ved at se kampen på live stream!

Porto er ikke skræmmende i år

Da Porto blev trukket i gruppe sammen med FC København, Leicester og Club Brügge, regnede de fleste med, at portugiserne ville gå videre på førstepladsen. De har været en fast del af Champions League igennem flere sæsoner, men de virker ikke så stærke som tidligere set.

De gik ganske vist videre fra gruppen, men de var kun et enkelt point foran FCK, som måtte tage til takke med Europa League-pladsen. Porto var ikke videre skræmmende, selvom de har unikke spillere som f.eks. frontangriber Andre Silva, der sandsynligvis befinder sig på en større adresse snart.

Juventus kører med klatten

Juventus har derimod været ekstremt stærke på det seneste. De fører Serie A med syv point ned til Roma på andenpladsen, og det ser ud som om, at de udbygger deres rekordstime af mesterskaber. De er blevet stærkere som sæsonen er gået efter en halvsløj sæsonstart.

Juventus træner Massimiliano Allegri valgte omkring jul at skifte formationen til 4-2-3-1, så der både er plads til Gonzalo Higuain, Paulo Dybala og Mario Mandzukic. Sidstnævnte er blevet genopfundet i en ny rolle på venstrekanten, og det er gået fremragende.

Hvordan ender Porto – Juventus live stream?

Porto vil få massiv opbakning, men de får svært ved at vinde kampen. Juventus vil nok være tilfredse med et uafgjort resultat, og det virker ikke usandsynligt.

Vi tror på 1-1 i en god fodboldkamp.

Hold øje med

Andre Silva, Porto og Gonzalo Higuain, Juventus.

Hvornår kan du se Porto – Juventus live stream?

Porto – Juventus spilles 22. februar kl. 20.45 på Estadio do Dragao, Porto.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Porto

FC Porto

Følg nedenstående link for holdet siden.

Læs mere om FC PORTO her

Juventus

Juventus har millioner af fans verden over, som elsker den zebra-stribede trøje over alt på jorden. Klubben har vundet rekordmange mesterskaber, men hvor mange strides man stadig om. Klubben blev

Læs mere om JUVENTUS her