FC København
FC København
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
23. apr 2017
18:00
match page arrow
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC København – FC Midtjylland live stream 23.04.2017: FC København er stadig ubesejret

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard23. april 2017

FCK skal fortsætte stimen mod FC Midtjylland

Søndag aften spilles der topkamp i Superligaen, når FC København og FC Midtjylland mødes i Parken, og du kan se kampen på live stream! FC København har sat kursen mod endnu et mesterskab, mens FC Midtjylland har spillet en skuffende sæson, og de skal være meget glade, hvis de får bronzemedaljerne. FCK har ikke tabt en kamp på hjemmebane i Superligaen siden den 15. august 2014, hvor dagens modstander fra FC Midtjylland vandt 2-1. Samtidig har de ikke tabt en kamp i denne sæsons Superliga, og de kan som det første hold nogensinde gå ubesejret igennem en hel sæson, hvilket må være deres mål nu, hvor mesterskabet egentlig er i hus. Se FC København – FC Midtjylland på live stream!

FC København taber ikke i Parken

Som skrevet, er det snart tre år siden, at FC København sidst tabte en hjemmekamp i Superligaen. De plejer at dominere kampene voldsomt, og de lukker stort set ikke mål ind. Der er reelt set ingen spænding om guldet i år, og FC København kan vinde de fleste kampe på 70-80 %.

FC Midtjylland vil dog gå ind til kampen med tro på, at de kan hente alle tre point. Desværre for Jess Thorup og FCM-holdet må de undvære anfører Jakob Poulsen, som afsoner karantæne. Det efterlader et hul på den centrale midtbane, og det er tvivlsomt om Rafael van der Vaart kan afløse ham.

FCK må undvære angrebsprofil

FC København må dog også undvære en vigtig spiller til kampen. Federico Santander opførte sig usportsligt i den seneste hjemmekamp imod FC Nordsjælland, og DBU’s disciplinærudvalg har straffet ham med tre spilledages karantæne, fordi kampens dommer ikke så det.

Han bliver erstattet af Andrija Pavlovic, som stadig mangler at overbevise i FCK-trøjen. Den høje serber kom til Østerbro i sommers efter, at han blev topscorer i den serbiske liga i sidste sæson. Derudover mangler fløjspillerne Rasmus Falk og Nicolaj Thomsen stadigvæk. Se FC København – FC Midtjylland på live stream!

Hvordan ender FC København – FC Midtjylland live stream?

FC København er som altid store favoritter til at vinde kampene i Superligaen, og det gælder også, når FC Midtjylland kommer på besøg.

Vi tror på 2-0 i en velspillet fodboldkamp.

Hold øje med

Andreas Cornelius, FC København og Rilwan Hassan, FC Midtjylland.

Hvornår kan du se FC København – FC Midtjylland live stream?

FC København – FC Midtjylland spilles søndag den 23. april kl. 18.00 i Parken, København.
* Du skal være logget ind og have midler på din konto
eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

Ikke muligt med dansk IP - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC København

FC København

FC København er den mest vindende klub i dansk fodboldhistorie, og der er tusinder af fans, der følger Byens Hold, når de spiller i Parken eller rundt omkring i det ganske danske land. Læs denne

Læs mere om FC KøBENHAVN her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe gratis live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Sup

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her