FC København
FC København
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
19. feb 2017
13:30
match page arrow
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC København – Brøndby IF live stream 19.02.2017

Mathilde Miller

Mathilde Miller19. februar 2017

Så er det tid til igen at finde klubtrøjen frem og gøre sig klar til at se fodbold fra landet bedste fodboldrække. Superligaen står for døren, og allerede i den førte kamp mødes FC København og Brøndby i en kamp, som du kan streame live online.

FC København – Brøndby kan streames live og i HD kvalitet og på din tablet, telefon eller computer. Så gør dig klar til braget i Parken og se FC København – Brøndby IF live stream.

Første gang med slutspil

Når Superligaen fløjtes i gang, vil det være første gang, at holdene skal forsøge sig med det nye slutspil. Og som tingene ser ud lige nu, er der ikke nogen grund til at forsøge at gøre et stort nummer ud af spændingen i top seks.

Helvede skal fryse til is, hvis ikke at FC København skal blive mestre, og ender det med alt andet end sølv, var det en fejl at sende Andrew Hjulsager til Celta Vigo. Troels Bech er blevet rost for at få penge for en spiller, man ellers skulle have ladet gå gratis om et halvt år, men tabet af Hjulsager har efterladt en midtbane, der efter Alexander Zornigers eget udsagn er sårbare for skader.

Har deres eget liv

Men selvom der er ni point imellem FC København og Brøndby, er det ikke noget, der betyder det store, når de to ærkerivaler står overfor hinanden på grønsværen.

Det er kampe, der har deres eget liv, og det handler om meget andet end de tre point til kontoen. Det handler om håneret og hjerteblod. Denne gang har New Firm dog også en enorm betydning for den lille rest af spænding, der trods alt er tilbage. En sejr til Brøndby vil mindste hullet til FCK til seks point, og det er et forspring, der er til at håndtere. Omvendt vil et nederlag betyde, at der er 12 point imellem de to, og det vil være så meget, at selv den mest optimistiske Brøndbyfan vil få svært ved at tro på det.

Hvordan ender FC København – Brøndby IF live stream?

Vi tror på et klassisk københavnerderby, hvor der ikke bliver scoret mange mål og tipper 1-1.

Hold øje med:

Federico Santander, FC København og Teemu Pukki, Brøndby IF.

Hvornår kan du se FC København – Brøndby IF live stream?

FC København – Brøndby IF spilles søndag den 19. februar kl.13:00 i Telia Parken, København.
* Du skal være logget ind og have midler på din konto
eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

Ikke muligt med dansk IP - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC København

FC København

FC København er den mest vindende klub i dansk fodboldhistorie, og der er tusinder af fans, der følger Byens Hold, når de spiller i Parken eller rundt omkring i det ganske danske land. Læs denne

Læs mere om FC KøBENHAVN her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her