Chelsea
Chelsea
vs
Tottenham
Tottenham
22. apr 2017
18:15
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Chelsea – Tottenham FA CUP 22.04.2017 direkte på live stream! Eriksen på pokalrov

Mathilde Miller

Mathilde Miller22. april 2017

Christian Eriksen og Tottenham Hotspurs er i semifinalen i den engelske FA Cup. Men her venter hård modstand fra mesterskabskandidaterne fra Chelsea.

Du kan se FA Cup-semifinalen imellem Chelsea og Tottenham via live stream på din telefon, computer eller tablet og på den måde altid have FA Cuppen lige i nærheden. Chelsea Tottenham kan live streames i høj kvalitet lige meget om, du er i haven eller på divaneseren.

Nyd lørdag aften i selskab med Christian Eriksen og nogle af Englands bedste fodboldspillere imens du live streamer Chelsea Tottenham!

90 minutter fra finalen

Forår og finaler et to ting som hænger lige så godt sammen som fodbold og fadøl, og en af de finaler, som de engelske hold drømmer om at spille, ligger lige rundt om hjørnet. Den engelske FA Cup er verdens ældste fodboldturnering og med en historie på 146 år, er det at vinde FA Cuppen noget som alle engelske fodboldspillere drømmer om fra de er helt små.

Der er ikke noget sted i verden, hvor pokalturneringerne betyder så meget, som de gør i fodboldens hjemland, og ingen pokalturnering har lige så meget præstige som den legendariske FA Cup. At vinde FA Cuppen ranger lige under at vinde Premier League.

Vinderen bliver tildelt en plads i gruppespillet i Europa League og i en liga, hvor så hold kæmper om pladserne i de to UEFA-turneringer, har det enorm betydning.

Vi er nået til semifinalen, og de fire, der fortsat er med, har nu kun 90 minutter imellem dem selv og en plads i finalen.

Rivaler i semifinalen

Danske fodboldfans vil naturligvis se The Spurs i finalen. Her har Christian Eriksen igennem de sidste år udviklet sig til en af de helt store profiler på holdet.

Historisk set har Tottenham været sådan et lige-ved-og-næsten-mandskab. Men siden Mauricio Pochettino tog over, har man hele tiden bevæget sig tættere og tættere på at kunne udfordre de store.

Det så man også, da de spillede imod Chelsea hjemme på White Hart Lane i begyndelsen af januar. The Blues, som ellers har vundet stort set alt, hvad de har rørt ved i denne sæson, led et sjældent nederlag på 2-0. Begge mål blev scoret af Dele Alli på oplæg fra Christian Eriksen.

En af de ting som lykkedes for The Spurs, var at få lukket ned for den ellers dødbringende duo, som Chelsea har i Diego Costa og Eden Hazard. De to har stået for næsten halvdelen af The Blues’ kasser i denne sæson.

Hvordan ender Chelsea Tottenham live stream?

Vi tror ikke, at der bliver 90 minutters tju-bang-bold. Men i stedet bliver det en taktisk affære, som nemt kan gå i overtid. Det bliver tæt og alt kan ske.

Vi tipper:

Vi tror, at Chelsea vinder 2-1.

Hold øje med:

Eden Hazard, Chelsea FC og Christian Eriksen, Tottenham Hotspurs.

Hvornår kan jeg se Chelsea Tottenham live stream?

FA Cup semifinalen imellem Chelsea og Tottemham spilles fredag d. 22. april kl. 18.15 på Wembley, London.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Chelsea

Chelsea

Chelsea er, siden Roman Abramovich overtog styringen, blevet en af de mest vindende klubber i England. Lunten er dog kort hvad angår trænere, men de skovler så til gengæld titler og pokaler hjem

Læs mere om CHELSEA her

Tottenham

The Spurs er en af de ældste fodboldklubber i London. Klubben blev dannet under navnet Hotspurs FC i 1882, som et udspring af den lokale Cricketklub.

The Lane

I 1899 stod det klart, a

Læs mere om TOTTENHAM her