Arsenal FC
Arsenal FC
vs
Manchester City
Manchester City
23. apr 2017
16:00
match page arrow
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Arsenal – Manchester City i FA Cuppen live stream 23.04.2017: Arsenal jagter ny rekord

Mathilde Miller

Mathilde Miller23. april 2017

I den sidste semifinale i FA Cuppen skal Arsenal møde Manchester City i en kamp, du kan streame direkte i høj kvalitet!

Ved at live streame Arsenal Man City har du hele tiden fodbold fra FA Cuppen lige ved hånden, og behøver du ikke være tvunget til at være hjemme, da** Arsenal Man City kan live streames** på både tablet, telefon og computer.

Samtidig med semifinalen i FA Cuppen spiller Brøndby og FC Nordsjælland i Superligaen, men ved at live streame begge opgør, behøver du ikke at vælge. Så se fodbold på flere skærme, og lad dig underholde af Arsenal Manchester City live stream!

Tæt på rekord

Mens mesterskabet har været en utopi i Arsenal mere end et årti, er det dem, som har domineret FA Cuppen de seneste år.

De vandt turneringen i både 2014 og 2015 og kunne som det blot andet hold i historien have vundet turneringen tre gange i træk.

The Gunners røg til Watford allerede i kvartfinalen, og i stedet for at udbygge deres forspring i antallet af sejre, måtte de finde sig i at dele pladsen med Manchester United, som vandt på Wembley og også kom op på 12 sejre i alt.

Det skal der gerne laves om på i år, hvor Arsene Wenger og hans hold igen kan lægge sig alene i spidsen som kongerne af verdens ældste fodboldturnering. Men for at det skal ske, skal de slå Manchester City.

Mudret omgang

Her er Pep Guardiola i gang med en første sæson, der ser ud til at ende som en mudret omgang. Der var astronomiske den spanske manager, da han trådte til i sommer, men resultatet har ikke helt kunnet leve op til dem.

De engelske medier gik amok over muligheden for at se ham i en direkte duel med Jose Mourinho og Antonio Conte som manager for hver deres monsterklub. Som det ser ud nu, risikerer Guardiola at blive taberen af de tre. Mourinho har allerede vundet den lille pokalturnering, og Conte og Chelsea stormer imod mesterskabet.

Det hjælper heller ikke på det samlede indtryk, at meget tyder på, at et eller andet galt imellem Guardiola og hans superstjerne, Sergio Agüero. Argentineren var i begyndelsen af året bænket i flere kampe, selvom han var spilleklar, men er siden blevet taget til nåde. Ham får de også brug for, hvis City skal nå finalen i FA Cuppen.

Hvordan ender Arsenal Man City live stream?

Det her bør blive en mere underholdende affære end Chelsea imod Tottenham. Hverken The Gunners eller City har deres styrke i det defensive spil, så de bør gå efter få bolden i kassen.

Vi tipper:

Vi tror, at Man City vinder 2-1.

Hold øje med:

Alexis Sanchez, Arsenal FC og Sergio Agüero, Manchester City.

Hvornår kan jeg se Arsenal – Manchester City live stream?

Semifinalen i FA Cuppen imellem Arsenal og Manchester City spilles søndag d. 23. april kl. 16.00 på Wembley, London.
* Du skal være logget ind og have midler på din konto
eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

Ikke muligt med dansk IP - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Arsenal FC

Arsenal FC

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destrukti

Læs mere om ARSENAL FC her

Manchester City

Der var engang, hvor Arsenal, Manchester United, Chelsea og sågar Liverpool dominerede alt i England. Men nu er en ny spiller dukket op til overfladen, og dem skal man ikke kimse ad. Manchester C

Læs mere om MANCHESTER CITY her